Hádka s manželem před malou dcerou. Vše není tak idylické, odhalila Kohoutová na Instagramu

Ačkoli se může na Instagramu zdát, že je vše zcela perfektní, realita může být úplně jiná. Na to nyní poukázala herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová, která přiznala, že se během víkendu s manželem Kryštofem Kubínem ostře pohádali, a to dokonce před jejich dcerou Lolou.

Na svém profilu na Instagramu sdílela Berenika Kohoutová fotky s rodinou, které se na první pohled zdály být zcela idylické. V sobotu vyrazili s manželem a reklamním textařem Kryštofem Kubínem a dcerou Lolou na procházku, jízdu lanovkou na Petřín a následně do kina.

ČTĚTE TAKÉ: Neuvěřitelné, jak to dělá? Šlégrová obdivuje Perkausovou po porodu, sama prý vypadala jinak

Rodinný den ale nebyl tak perfektní, jak se na fotce zdál být. Kohoutová se ve svých instastories rozpovídala o tom, že se s manželem celý den dohadovali. Lidé, kteří je viděli na Petříně, jak se hádají, se podle Kohoutové musí zřejmě ještě teď smát, že pak na Instagram postuje fotku, jakoby se nic nestalo.

„Celej den jsme se dost hádali,“ přiznala herečka s tím, že se dokonce hádali i před dcerou Lolou, která zanedlouho oslaví čtvrté narozeniny.

Podle Kohoutové na tom ale není nic špatného. „Někde jsem četla, že vašemu dítěti nevadí, když se před ním hádáte,“ zamyslela se. „Důležité ale je, aby vidělo, že se pak umíte usmířit. Snažíme se to dělat. Je to občas těžké. Ale myslím, že důležité,“ vysvětlila svoji myšlenku Berenika Kohoutová svým sledujícím na Instagramu.

Berenika Kohoutová byla hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Tagy: