Krampol o Patrasové: Bez milosti zavřít do ústavu. Dády je mi strašně líto

S hudebníkem Felixem Slováčkem a herečkou Dádou Patrasovou se již dlouhá léta přátelí moderátor Jiří Krampol. Podle něho má Patrasová velké problémy s alkoholem, podobnou závislost, jakou trpěla i jeho manželka Hana. Proto navrhuje jediné řešení – Patrasovou okamžitě poslat na odvykačku.

Moderátor Jiří Krampol se redakci ShowTimu během slavnostního křtu videoklipu skupiny Melodika, jehož byl kmotrem, vyjádřil k celé situaci kolem Dády Patrasové. „Znám Dádu od 16 let, mám ji rád, protože je to bezvadná a talentovaná holka,“ popsal.

Z jejích posledních eskapád ale už tak nadšený není. „Jsme kamarádi celý život a je mi strašně líto, že to takhle dopadá. Ona si nechce připustit, že se jí to vymklo z rukou,“ uvedl.

Kdybych odešel, umře

Jejího manžela Felixe Slováčka je mu prý upřímně líto. „Vím, o čem mluvím. Hanička byla těžce nemocný člověk, pacient v podstatě. Trvalo to devět let. Je to těžké, když s tím člověkem jsi. Kdybych odešel, tak hned umře,“ vzpomínal moderátor.

Manželku se mu nakonec podařilo na odvykací kúru dostat. „Musel ale získat papír o tom, že je zbavená svéprávnosti, protože dělala takové věci, že to nešlo. Ještě masmédia do toho, bylo to něco hrozného,“ pokračoval.

V posledním stádiu už prý ani nepila, ale strašně kouřila. „80 cigaret denně a já jsem nevěděl, co s ní. Do toho jsem dělat zábavné pořady… Nevyspalý, zničený. Když to někdo nezažil, tak neví,“ sdělil.

I Dádě proto poradil, ať jde na léčení. „Říkala, že kecám, že je normální člověk a že si občas dá skleničku. Co jí na to mám říct? Mám ji rád, je to bezvadná holka a je mi ji strašně líto,“ podotkl Krampol.

Slováček má prý jedinou možnost. „Pan profesor mi řekl: ‚Zavřít na půl roku absolutně bez milosti.‘ To je jediná cesta. Je to choroba jako každá jiná. A když si někdo myslí, že toho nechá, tak nenechá,“ uzavřel.

Tagy: