Starejte se o sebe, rozzlobila se Slováčková. Kritikům po nehodě Patrasové poslala vzkaz

Anna Slováčková se svou maminkou Dádou Patrasovou

Herečka Dagmar Patrasová po pondělní nehodě, kdy najela do zaparkovaného vozidla a betonového obrubníku, nedorazila na narozeninovou oslavu svého manžela Felixe Slováčka. Po kritice na sociálních sítích se k situaci vyjádřila i jejich dcera Anna Slováčkova.

Anna Slováčková byla v den nehody vyfotografována, jak se směje po boku svého kamaráda. Někteří uživatele sociálních sítí ji tak kritizovali, že není „správnou dcerou“ a nepodporuje matku.

„...když jste tak v p***, že vás musí na poslední chvílí odvézt váš kytarista na zkoušku, hodí vás zpátky domů, vystoupíte a už jen z absurdity všeho se začnete smát, když v dálce vidíte paparazzi, jak vás fotí,“ vysvětlila Slováčková na Instagramu pozadí vzniku snímků.

„Nevíte naprosto nic o tom, co si kdo z nás prožívá. Jak to všechno řešíme, nebo vůbec jak dlouho už se o něco snažíme,“ uvedla.

„Chtěla jsem vám říci, že by bylo vážně super, kdybyste se v první řadě starali sami o sebe. Kdybyste měli zameteno nejdříve před svým prahem. A samozřejmě, kdyby se do toho bulvár nepletl, jelikož celou situaci jen a zase zhoršuje. To se ale nestane, protože neštěstí druhých se čte s velkou radostí,“ dodala.

Autonehoda Patrasové se udála v den 79. narozenin jejího manžela Felixe Slováčka. Herečka podle policistů, kteří nehodu prověřují, narazila do zaparkovaného vozidla a následně do betonového obrubníku.

Odmítla test na alkohol

„Řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce. V případě, že se řidič odmítne podrobit zkoušce i lékařskému vyšetření, hrozí mu zákaz řízení až na dva roky a pokuta ve výši padesát tisíc korun,“ konstatoval po nehodě mluvčí policie Jan Daněk. Policistům navíc nevydala řidičský průkaz.

Patrasová se nezranila, jak sama potvrdila redakci ShowTime. Přesto po nehodě nedorazila na oslavu Slováčkových narozenin. „Abych na to nemusel myslet, domluvili jsme se, že tu budu sám a Dáda zůstane doma. Ani na chviličku jsem nad zrušením oslavy nepřemýšlel. Mám tu vzácné hosty, mám je rád. Jsou to přátelé, se kterými se stýkám, a není to jen tak někdo,“ vysvětlil pro ShowTime Slováček.

Tagy: