Bočanová přiznala nového přítele: Poslal mi fotku, pobavil mě a začali jsme spolu chodit

Bočanová se ve Varech ukázala s novou láskou.

Mahulena Bočanová na festivalu v Karlových Varech

Herečka Mahulena Bočanová se po dlouhé době ukázala ve společnosti, a to po boku neznámého muže. V rozhovoru pro Showtime přiznala, že jde o přítele. Právě s ním bude nejspíš trávit dovolenou na chatě, údajně v teplácích.

„Přítel,“ odpověděla Bočanová na otázku, kdo jí na festivalu v Karlových Varech dělá doprovod. Ačkoliv nechtěla prozrazovat detaily, čišela z ní pohoda. „Já jsem šťastná celý život, jsem šťastný člověk,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: V Česku se úspěch nepřeje. Postavu mám hezčí, než když jsem tvrdě dřela, říká Schicková

Společně s přítelem ve Varech strávili pár dní. „Už pojedeme, protože mám poslední čtyři natáčecí dny a pak mám už prázdniny. Nemám žádné divadelní představení, ani jsem se nikam neupsala k jiné práci,“ popsala s tím, že letní čas si bude chtít užít převážně se svou dcerou.

Místo moře ale pojedou na chatu na Slapy. „Chci být doma, tepláky, čepice. Ve Varech jsem si luxusu užila vrchovatě, až jsem z toho unavená,“ podotkla s tím, že je festival velkolepý. „Hrozně to panu Bartoškovi přeju, jak to funguje,“ dodala.

Zda jí na Slapech bude dělat doprovod i přítel, je otázkou. Pro web Blesk Bočanová prozradila, jak se poznali. „Někde v rozhovoru jsem řekla, že by měl můj další chlap vypadat jako Mr. Propper, vysoký a holohlavý. Petr se to někde dozvěděl a poslal mi fotku s tím, že on je ten pravý. Hodně mě to pobavilo a začali jsme spolu chodit,“ smála se Bočanová.

Tagy: