V Česku se úspěch nepřeje. Postavu mám hezčí, než když jsem tvrdě dřela, říká Schicková

Modelka Kristýna Schicková

Oplatky se nepečou: Kristýna Schicková

Zatímco dříve modelka Kristýna Schicková na své postavě tvrdě dřela, nyní prý nedělá skoro nic a cítí se lépe než kdy jindy. Stojí za tím prý psychická pohoda i speciální půst. V pořadu Oplatky se nepečou také rozvedla, v čem je Česko speciální. „Úspěchy se nepřejí,“ zhodnotila.

„V Čechách se úspěch nepřeje. Nechci být negativní, ale mám srovnání s USA, kde je extrémně přehnaný optimismus – vše jde, prodají vám to na zlatém podnose. Ale tady má člověk skvělý produkt, ale nemá třeba sebevědomí na to, aby prorazil do světa,“ popsala s tím, že do Česka ji přivedla až láska.

ČTĚTE TAKÉ: Peroutka otevřeně o strachu i lásce: Mám kluka, je skvělý. Podpořila ho Bílá a další osobnosti

Původně ale Schicková plánovala, že zůstane v zahraničí. Tam za svou práci ostatně získávala i lepší odměny. Za ty si ráda koupí třeba kabelky. „Nejdražší kabelku mám asi za 250 tisíc,“ přiznala v pořadu Oplatky se nepečou.

Na hubnutí se neupíná

Schicková také podotkla, že se nyní cítí velmi dobře, což dokazuje i její postava. „Před x lety jsem držela stravu, cvičila každý den. Teď, když to nedělám, si paradoxně přijdu nejhubenější a nejkrásnější, co jsem kdy byla,“ svěřila se. Tajemství je podle ní v tom, že se na hubnutí neupíná.

Zároveň jí ale střídmě a dodržuje půst. „Moje první jídlo je kolem jedenácté hodiny, někdy začínám rovnou obědem, jakékoliv ‚meníčko‘ i sladké,“ poradila. Odpoledne obvykle sáhne po smoothie, večer už jí velmi málo. „Myslím, že to funguje,“ dodala kráska.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Russell Crowe je fajn týpek, ocenil Jákl hereckou hvězdu. Věnoval mu speciální český dárek

Tagy: