První fotky Tomicové po rozchodu: Herečka se změnila k nepoznání, ale už se zase směje

Pavla Tomicová v seriálu ZOO

Vypadá to, že se Pavla Tomicová po rozchodu s Ondřejem Malým dala zase do kupy. Webu Extra.cz to potvrdila její blízká kamarádka. Kromě toho se herečka po prázdninové pauze vrátila k natáčení primáckého seriálu ZOO.

Tomicová prožívala posledních několik měsíců náročné období. Loni v prosinci ji opustil manžel Ondřej Malý, který odešel za její hereckou kolegyní ze seriálu Slunečná Kristýnou Kociánovou. Aby toho nebylo málo, v průběhu letních prázdnin se ukázalo, že 37letá herečka čeká s Malým miminko.

Manželovu zradu prý Tomicová nesla velmi těžce a od té doby zhubla neuvěřitelných 35 kilogramů. „Někdy v lednu už to neunesla a zhroutila se na place – při natáčení ZOO,“ uvedl člen seriálového štábu Primy.

Od krachu manželství už ale uběhlo několik měsíců a nyní to vypadá, že se Tomicová dala zase do kupy. To ostatně potvrzuje i její kamarádka. „Spousta lidí z Pavly dělá nyní totální a utrápenou chudinku, ale to mají hodně staré informace,“ uvedla pro web Extra přítelkyně Tomicové.

„Pavla se z toho dostala. Dala se do kupy psychicky i zdravotně. Úplně v pohodě už je tak tři měsíce. Chvilku to sice trvalo, ale dnes už je to zase stará dobrá vysmátá holka,“ doplnila.

Zahnat chmurné myšlenky může herečce pomoci také práce. Po prázdninové pauze se totiž vrátila k natáčení seriálu ZOO, kde hraje veterinářku Anežku. Z fotografií, které unikly z natáčení, to vypadá, že si herečka den velice užila.

„Návrat před kameru byl malinko tvrdý. Připadá mi, jako bychom začínali znovu. A učení se textů? Přiznám se, že mi to do hlavy moc nešlo. Trvalo mi mnohem déle se je naučit než před prázdninami. Nějak jsem ztratila rytmus a všechno šlo pomaleji. Jinak jsem se na natáčení těšila moc, ale velká facka pro mě bylo to ranní vstávání v pět. Na to jsem si ráda odvykla,“ přiznala hned po prvním natáčecím dnu Michaela Pecháčková, která v seriálu hraje ošetřovatelku Sid.

Tagy: