Detaily rozchodu Tomicové: Malý odešel dva dny před Vánoci, pravdu se od něj nedozvěděla

Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým

Po rozchodu s Ondřejem Malým se herečce Pavle Tomicové dostalo od kolegů obrovské podpory. Není divu. Podle informací deníku Blesk odešel hereččin manžel od rodiny pouhé dva dny před Štědrým dnem. Kromě rozpadu manželství se musí navíc herečka vypořádat i se zradou kamarádky. S Kristýnou Kociánovou, která teď údajně čeká dítě s jejím manželem, se prý znala už delší dobu. Všichni tři společně hrávali v Hradci Králové.

Zvrat přišel pouhé dva dny před Vánoci. Podle informací deníku Blesk Tomicovou o rozchodu informoval sám Ondřej Malý. „Sbalil se a odešel těsně před Štědrým dnem. O tom, že za Kristýnou Kociánovou, jí neřekl,“ prozradil hereččin blízký přítel. Tomicová prý zprvu vůbec netušila, proč ji opustil.

Dozvědět se to měla až od kolegů z divadla. „To, že je s Kristýnou, se Pavla dozvěděla až od lidí z divadla,“ popsala smutný konec loňského roku u Tomicové její přítelkyně.

Nejhorší měl pro ni být začátek roku a návrat do práce. „Někdy v lednu už to neunesla a zhroutila se na place – při natáčení ZOO,“ uvedl člen seriálového štábu Primy. Podle něj se herečce snažili všichni pomoci. Štáb prý dokonce upravil i natáčecí dny. „Nechali jí čas, aby se mohla vzpamatovat a nadechnout se. Dokonce upravili natáčecí dny, protože ona je oblíbená postava a všichni za ní stojí,“ doplnil.

Kociánová dítě chtěla

Manžel Tomicové měl podle informací zmíněného deníku odejít k o 19 let mladší herecké kolegyni Kristýně Kociánové, která je teď těhotná. „Kristýna už hodně chtěla dítě. Tak se to nějak sešlo a bude ho mít s Ondrou,“ potvrdil zdroj z hradeckého divadla.

Tomicová, její manžel i Kociánová se přitom znají už delší dobu. Všichni tři dříve hrávali v divadlením představení Hadrián z Římsů v Klicperově divadle v Hradci Králové. Tomicová s Kociánovou si pak společně zahrály také v primáckých seriálech Slunečná nebo Krejzovi.

Tomicová s Malým jsou svoji 19 let a mají spolu dospělou dceru Anežku. Z prvního manželství má šedesátiletá herečka také syna Adama.

Tagy: