Boris Johnson se stal osminásobným tátou. Manželka Carrie mu porodila chlapečka

Britský expremiér Boris Johnson s manželkou Carrie přivítali na světě třetí společné dítě. Johnsonová se radostnou novinkou pochlubila na sociální síti Instagram. Prozradila jméno chlapečka a naznačila, jakou část vybíral manžel. Jméno má spojitost s řeckou mytologií.

Boris a Carrie Johnsonovi přivítali do rodiny třetího potomka. Ačkoli se miminko narodilo už 5. července, manželka bývalého britského premiéra se novinkou na sociální síti Instagram pochlubila až nyní. „Vítej na světě,“ napsala s tím, že chlapeček dostal jméno Frank Alfred Odysseus Johnson.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Maskující se Harry a Meghan překvapili. Dvouletou dceru vzali do veřejného průvodu

„Miluji každou minutu mého spícího děťátka. Vidět moje dvě starší děti, jak objímají nového bratříčka s takovou radostí a vzrušením, je to nejúžasnější, co jsem kdy viděla. Všichni jsme tak dojatí,“ rozjímala se novopečená maminka. K příspěvku přiložila několik fotografií maličkého syna a fanouškům položila otázka, zda uhádnou, jaké jméno vybral Boris.

Protože Johnson na univerzitě studoval latinu a starou řečtinu, předpokládá se, že jméno Odysseus zvolil právě on, píše web Independent. Odysseus je hrdina řecké mytologie a byl králem Itaky. Tvoří ústřední postavu Homérova eposu Odysseia.

Zatímco pětatřicetiletá bývalá politická aktivistka je maminkou tříletého Wilfreda, osmnáctiměsíční Romy a čerstvě narozeného Franka, Boris se stal tatínkem už po osmé. Podle britského deníku Daily Mail si Johnson pořídil čtyři děti s bývalou manželkou a právničkou Marinou Wheelerovou. Páté dítě má z nemanželského vztahu s uměleckou konzultantkou Helen Macintyreovou.

Tagy: