Byly to hodiny plné štěstí, úsměvů, lásky. Bouček popsal utajovanou veselku Brzobohatého

Libor Bouček

Na utajované svatbě Ondřeje Brzobohatého a Daniely Písařovicové v Itálii nebyli jen členové rodiny a nejbližší přátelé, ale také kolegové ze zábavního pořadu Inkognito – Jakub Prachař a moderátor Libor Bouček.

Pro novomanžele si přichystali speciální vystoupení. „Je to už pár dnů, kdy jsme jako unikátní hudebně-literární duo Znouzekumšt měli možnost vystupovat v zahraničí na jedinečné a stoprocentně neopakovatelné události. Dali jsme do toho všechno, co jsme v tu chvíli měli,“ popsal v příspěvku na Instagramu moderátor Bouček.

ČTĚTE TAKÉ: První slova Taťány Kuchařové ke sňatku jejího exmanžela. Jsem poučena z minulosti

Hodiny plné štěstí

V textu s přiloženou fotografií se Bouček rozplýval nad svatbou Brzobohatého a Písařovicové. „Dva přátelé, kteří se rozhodli oslavit svou lásku s těmi nejbližšími a odhodlali se ke kroku závaznému, tradičnímu a milému. Byly to hodiny plné štěstí, úsměvů, lásky, špaget, florentiny, meruňky, vína, vody, slov, vět, tance, objímání,“ rozplýval se moderátor.

Svatbu popisuje jako jednu z nejharmoničtějších. „V tom úzkém kruhu nás všech bylo tak zřejmé a očividné, jak zásadní je pojem rodiny. Jak je cenný a nenahraditelný,“ pokračoval blízký přítel novomanželů.

Podle jeho slov ze všech přítomných zářila radost. „To vy jste byli středobodem toho víkendu a přeju si z celého srdce, ať každý den čerpáte z toho, co jsme prožili. A díky za tu možnost. Nadhled, ironie, rozum, smysl pro realitu, víra ve vlastní rozhodnutí a péče o lásku. Ať tahle směs neslábne,“ vzkázal prostřednictvím sociální sítě Brzobohatému a Písařovicové.

„Bylo to překrásný, dospělý, bez naivity a hlavně láskyplný,“ dodal na závěr.

Herec a hudební skladatel Ondřej Brzobohatý se s Danielou Písařovicovou zasnoubil v květnu během dovolené na Maledivách. Své ano si zamilovaný pár řekl v září na romantické a utajované svatbě v Itálii. „Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ napsal v příspěvku na sociální síti a přiložil snímky z veselky.

Tagy: