Burešová sdílela intimní chvíli se synem Tristanem: Dívá se na mě jako na bohyni, říká

Od porodu syna Tristana uplynuly dva měsíce, a tak se herečka a hvězda seriálu ZOO Eva Burešová vydala na veřejnost.

Od porodu syna Tristana uplynuly dva měsíce, a tak se Eva Burešová postupně vrací ke svým pracovním povinnostem. S režisérem a skladatelem Václavem Noidem Bártou vyrazila na natáčení nového videoklipu k písni Tiché vody. Jelikož natáčení rozhodně netrvalo krátkou chvíli, vzala s sebou i malého syna. Toho pak na place kojila.

Ačkoliv se Burešová stala dvojnásobnou maminkou, na svou práci rozhodně nezanevřela a pod vedením Václava Noida Bárty vyrazila na natáčení nového videoklipu. S sebou vzala i dvouměsíčního syna Tristana Williama a na sociálních sítích se pak pochlubila snímky, jak ho krmí.

„Miluji tyhle chvíle. Kouká na mě jako na bohyni, kterou pro něj momentálně bezpochyby jsem,“ napsala Burešová na svém Instagramu.

Malý Tristan prý zvládl natáčení na jedničku. „Naše první natáčení, zvládá to výborně. Zatím stále spí, a když nespí, tak se směje. Po kom to má,“ pochválila syna 29letá herečka.

Že je chlapeček klidné miminko, potvrdila Burešová už dříve v rozhovoru pro pořad Showtime. „Je to klidné miminko. Zatím mi ho všechny kamarádky – které kolem mě ve stejný čas jako já rodily – velmi závidí. Jejich miminka mluví trochu víc, naopak Tristan pořád spí. Ale uvidíme, jsou to dva měsíce, třeba nakonec bude hlasitější než Nathánek. Ten je však klidné dítě doteď,“ zmínila Burešová prvorozeného syna.

S narozením druhého potomka podle některých ubývá i času na partnery. To však hvězda seriálu ZOO zásadně popřela. „Není to tak, že jako máma teď na prvním místě vidím pouze dítě a vše ostatní je za mnou. To ne. Pořád na sebe máme dost času,“ zdůraznila ve vztahu ke svému příteli a otci Tristana, šéfkuchaři Přemku Forejtovi. „Nyní jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla kdy předtím,“ uzavřela.

Tagy: