Bydlení Lindy Finkové. Ze starého domu vybudovala luxusní vilu připomínající novostavbu

Zpěvačka Linda Finková žije poblíž Prahy v krásné vile, kterou si pořídila s dnes už bývalým manželem Richardem Genzerem. Dát ji do současné podoby stálo mnoho peněz, času, úsilí i nervů. Jak to v jejím království vypadá?

O svém vysněném bydlení měla Linda Finková, která letos v květnu oslavila 55. narozeniny, jasno. Nechtěla do satelitu a kvůli práci ani daleko od Prahy. Po roce hledání přes inzerát objevila starší domek, který její kritéria splňoval. Nacházel se poblíž hlavního města, nedaleko přírody a zeleně. Zpěvačku uchvátil hned při první prohlídce svojí atmosférou i starým podsklepením.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová si pořídila chalupu jako z pohádky. Nahlédněte do její roubenky v Českém ráji

Nejoblíbenější místa? Zimní zahrada a kuchyně

Přestože jí spousta lidí radila, aby dům poslali k zemi a na pozemku místo něj nechali vystavět úplně nový, nedali si manželé říct. Raději se pustili do rozsáhlé rekonstrukce, během níž přistavěli dva pokoje, garáž nebo zimní zahradu. Ta patří mezi pýchy domu a Finková v ní tráví spoustu času. Po všech nezbytných stavebních úpravách vypadá stavení jako novostavba.

Dům je velmi moderně vybaven, což platí i pro kuchyni, kterou si zařídila přesně podle svého gusta. „Vařím strašně ráda a řekla bych, že i hodně. Dá se říct, že je to moje hobby,“ prozradila zpěvačka redakci CNN Prima NEWS. Dům je obklopen krásně udržovanou zahradou, která je plná květin, nechybí na ní ani bazén.

Jak vychází s exmanželem Richardem Genzerem?

Finková se za Richarda Genzera, hvězdu zábavné show Partička, kterou vysílá Prima COOL, provdala v roce 2000. V manželství se jim narodily dvě děti, dcera Viktorie a syn Matyáš. Navenek působili jako sehraný pár a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi nimi nemělo klapat. O to větší překvapení bylo, když vyšlo najevo, že Richard udržuje milostný poměr s o devět let mladší psycholožkou Markétou Jiránkovou.

Následoval rozvod, který se vlekl mnoho let. Přestože se jejich cesty rozešly, vycházejí spolu velmi dobře. „V manželství byla sranda, byl vtipnej i doma, hodně jsme se spolu nasmáli. My jsme v pohodě. V létě klidně přijede k nám na zahradu, dáme si prosecco, vykoupe se v bazénu,“ popsala s úsměvem Linda Finková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Před posledním rozvodovým stáním si prý naplánovali, že u něj oba budou osobně, udělají si tam selfíčko a pak zajdou na panáka.

Co o sobě Linda Finkové prozradila v upřímné zpovědi v pořadu Povídej?

Tagy: