Krušný rozchod české influencerky se synem ruského ministra vnitra. S dětmi utekla do Dubaje

Osmadvacetiletá modelka a influencerka Kristina Ozimková původem z Česka řeší krušný rozchod. Provdaná byla za syna ruského ministra vnitra Vladimira Kolokolceva. Od něj ale loni v červenci i s dětmi utekla z Ruska do Spojených arabských emirátů. Nyní by se prý ráda dostala do Čech. Soud v Rusku ale rozhodl, že na děti má právo otec. Informuje o tom ruský web MK. Ozimková se pro CNN Prima NEWS zatím odmítla vyjádřit.

Minulou středu proběhlo v Moskvě soudní jednání o rozvodu manželství Alexandra Kolokolceva, syna ruského ministra vnitra Vladimira Kolokolceva, a jeho manželky Kristiny, rozené Ozimkové. Kromě ukončení manželských vztahů bylo rozhodnuto, komu po rozvodu zůstanou děti. „Dne 3. dubna 2024 projednal Chamovničeský okresní soud v Moskvě žalobu Alexandra Vladimiroviče Kolokolceva na jeho manželku Kristinu Romanovnu Kolokolcevovou. Rozhodl o rozvodu manželství Kolokolcevových, děti předal otci,“ uvádí ruský web MK.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lucie Bílá oslavila narozeniny, syn jí dal neobvyklý dárek. Spadla mi brada, přiznala

Podle informací MK se Kolokolcev obrátil na soud již v červenci 2023, kdy jeho nyní již bývalá manželka bez jeho souhlasu odvezla jejich dvě nezletilé děti z Ruska do Dubaje. „Kristinini známí se netají tím, že se nechystá děti vrátit do vlasti, ale chce se s nimi přestěhovat do České republiky (momentálně nám nepřátelské země) k trvalému pobytu, získat zde občanství a vzdát se občanství Ruské federace,“ píše ruský web.

Na soud se ale obrátila v září 2023 i Ozimková, když v Dubaji podala žalobu s cílem ukončit manželství a získat děti do své péče. Požadovala také výživné a vysoké finanční odškodnění za všechna „utrpení a těžké roky“ strávené s „nehodným“ manželem „alkoholikem a narkomanem, který ji neustále urážel, bil a týral“. Podle ruského webu jde ale o falšování důkazů a stigmatizaci manžela.

Ruský web si ale v případě Ozimkové nebral servítky. „Pouze za těchto výjimečných okolností může Dubaj ženě při rozvodu poskytnout peněžní odškodnění. Možná právě proto se objevily nepodložené spekulace o nyní již bývalém manželovi. Alexander musel dubajskému soudu předložit různá osvědčení a výsledky znaleckých posudků, aby dokázal opak. To může napadnout jen ženu, která je chtivá peněz a byla zvyklá žít v luxusu a na úkor svého manžela,“ píše MK.

I přes to měl Kolokolcev údajně poslat Kristině velkou částku peněz a dal jí svou bankovní kartu, aby se mohla starat o děti. Jak podotýká MK, pokud soud ve Spojených arabských emirátech svěří děti do péče Ozimkové, bude s nimi moct bez překážek odcestovat do Česka a zcela tak ukončit komunikaci s jejich otcem.

Ozimková má na svém Instagramu milion fanoušků. Na svém profilu sdílí převážně fotografie v luxusním oblečení. Redakce CNN Prima NEWS ji požádala o vyjádření k věci. „Jakmile budu připravena se vyjádřit, budu vás kontaktovat,“ uvedla Ozimková pro CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Tagy: