Chalupa Petra Vondráčka dýchá kouzlem starých časů. Podívejte se, kde nejraději relaxuje

Herec, moderátor a hudebník Petr Vondráček nejraději relaxuje na své chalupě poblíž Kolína. Dokonce si tam nechal dovézt i klavír. Nahlédněte do jeho království.

Na chalupu, kterou v roce 1903 vlastníma rukama postavil jeho pradědeček, jezdí Petr Vondráček od dětství. Trávil tam každé léto. Není divu, že si toto místo zamiloval a stalo se pro něj srdeční záležitostí. „Když se řeklo prázdniny, byla to naše chalupa. Táta se tam narodil. Jezdili jsme tam rádi celá rodina,“ prozradil Petr redaktorovi CNN Prima NEWS. O rodinné dědictví pečuje s láskou a úctou. Jezdí tam i se svojí letos patnáctiletou dcerou Aničkou, kterou má s herečkou Barborou Janatkovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30. let v oázu klidu. Podívejte se, jak žije

Moderní zařízení v domě nehledejte. K příjemně ležérnímu vybavení chalupy patří vedle kůlny a dřevníku i zastřešené zahradní posezení. Když je potřeba, nemá prý Petr problém vzít do rukou pracovní nástroj. Chalupu si ale umí i užívat. Rád tam relaxuje, například u krbu při pozorování plamenů nebo hraje na klavír, který si tam nechal dovézt před dvaceti lety. Mezi jeho oblíbenou činnost patří rovněž grilování. „Na chalupě je mi dobře,“ říká spokojeně.

Jeho první velkou láskou byla Kateřina Hrachovcová

První velkou láskou Petra Vondráčka byla o dva roky starší herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. Rozešli se po čtyřech letech. I podruhé se zamiloval do herecké kolegyně, o šest let mladší Barbory Janatkové, v říjnu 2009 se jim narodila dcera Anna. Ani tento vztah však nevydržel.

Loni vyšlo najevo, že tvoří pár s o dvanáct let mladší zpěvačkou Šárkou Vaňkovou, která v minulosti chodila například se zpěvákem Danielem Hůlkou nebo režisérem Filipem Renčem. Osobně se znali téměř dvacet let, ale byli jen přátelé. Jiskra mezi nimi přeskočila při práci na divadelní hře Presidenti ve Strašnickém divadle, v němž Petr hraje premiéra a Šárka političku, která je zároveň jeho milenkou. „Tak jsme si řekli, že to nacvičíme doma,“ okomentoval to s úsměvem Petr Vondráček. Ve vztahu jim to zatím maximálně klape a stále z nich vyzařuje zamilovanost.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Fotbalista David Limberský žije v luxusním domu. Fitness, bazén i pivní sklípek se saunou. Nahlédněte do jeho království

Tagy: