Charlotte Gottová zazářila a překvapila fanoušky: Splnila jedno z posledních přání Mistra

Dcera legendárního zpěváka Charlotte Ella Gottová nechyběla v neděli v O2 areně na koncertě Pocta Karlu Gottovi. Společně s Darou Rolins otci symbolicky poslala do nebe písničku Zvonky štěstí. Vzpomínkový koncert vyšel totiž na Den otců. Gott si ho přitom ještě před smrtí sám naplánoval.

V pražské O2 areně se v neděli konal první ze dvou vzpomínkových koncertů Pocta Karlu Gottovi. Pokračovat bude v pondělí večer. Právě vzpomínkový koncert byl jedním z posledních přání slavného českého zpěváka. „Jsem ráda, že se podařilo uskutečnit i toto manželovo přání. Po úspěšném vydání jeho autobiografie Má cesta za štěstím a premiéře celovečerního dokumentu Karel je tento koncert další z projektů, které ještě za svého života sám načrtnul a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit,“ říká Ivana Gottová v oficiální tiskové zprávě.

Koncertu se zúčastnilo více než 40 zpěváků a zpěvaček, mezi nimi Leoš Mareš, Lucie Bílá, Monika Absolonová, Václav Noid Bárta, Richard Krajčo a další. Koncert, který se konal na Den otců, odstartoval Gottův hit Lady Carneval. Jednou z dalších jeho písní pak fanoušky překvapila také 16letá Gottova dcera Charlotte Ella.

Ta společně s Darou Rolins zazpívala píseň Zvonky štěstí, kterou kdysi v duetu s přítelkyní fotbalisty Pavla Nedvěda zpíval její otec. Dara Rolins ale tentokrát odzpívala Gottovy pasáže, ty její převzala právě starší z dcer Karla a Ivany Gottových.

Diváci byli dojatí. Talent Charlotte Elly již dříve odhalil zpěvák Michal David, když ji obsadil v muzikálu Matta Hari. Podle Davida by jí příjmení k získání role rozhodně nepomohlo, vše bylo jen o talentu, píše web plus7dni.pluska.sk.

Tagy: