Burešová je z porodnice zpátky doma. Zpražila kritiky a prozradila, po kom má syn jméno

Eva Burešová s Přemkem Forejtem se těší do nového domu

Eva Burešová porodila. Na svět přivedla zdravého chlapečka

Hvězda seriálu ZOO, herečka a zpěvačka Eva Burešová, je doma z porodnice. S jejím druhorozeným synem se tak mohli seznámit i nejbližší. Partnerku šéfkuchaře Přemka Forejta však čekalo nemilé překvapení na sociálních sítích. Lidé kritizují, jaké jméno pár miminku vybral. Co jim vzkázala Burešová?

„Tak jsme toho malého pořádně přivítali a s nejbližšími seznámili,“ připsala Burešová k první fotografii, kterou na svém Instagramu od porodu sdílela. Zachycuje Forejta, který doslova ztratil hlavu v pugetu balonků. S nejmenším přírůstkem do rodiny se tak hvězda ZOO konečně vrátila domů.

Když šéfkuchař 15. srpna veřejnost informoval o narození jejich syna, prozradil i jeho jméno – Tristan William Forejt. „Jeden z nejodvážnějších rytířů kulatého stolu Tristan a největší z dramatiků William. To jsou jména, která nosí náš syn a já věřím, že mu dají silný základ,“ vysvětlila Burešová s odkazem na Shakespeara.

Doplnila, že se po porodu cítí nádherně, úžasně a božsky. Zřejmě však nečekala diskuzi, kterou výběr jména jejího druhorozeného syna rozpoutá. „Nějakou dobu jsem teď nebyla na internetech, takže jsem se nedostala k tomu, jakou debatu u některých lidí Tristanovo jméno vyvolalo. Tak bych jen chtěla říct, že to vyvolalo i u Nathana a za celých pět let se mu nikdo nikdy nesmál,“ zdůraznila.

Vzkázala, že nezná žádné lidi, kteří by se někomu za jeho jméno smáli. „To většinou totiž dělají jen dospěláci na internetu. Dospěláci na internetových diskuzích smějící se miminkům za jejich jméno... Nejvíc. Další z věcí, co mě k tomu napadá je, že raději Tristan William než 60letý Mirek, který řeší na internetu jméno cizího dítěte,“ poslala kritikům jasný vzkaz.

Celý vzkaz po návratu domů však uzavřela pozitivně. „Su šťastná máma a děsně pyšná!“ dodala.

Tagy: