Detaily Krampolova kolapsu: V bytě ho našla milenka. Leží na JIP, jeho stav je kritický

Jiří Krampol bojuje o svůj život, jeho stav je velmi vážný. Redakci CNN Prima NEWS to sdělili hercovi blízcí přátelé. Co se přesně stalo a jaké jsou vyhlídky na uzdravení legendy českého filmu, bavičství a dabingu?

Ve středu Jiří Krampol podepsal v nemocnici reverz, aby se po čtrnáctidenní hospitalizaci mohl znovu vrátit domů do svého bytu. Dva dny poté v něm zkolaboval. Měl velké štěstí, že ho zrovna přišla navštívit jeho současná láska Jája, která okamžitě přivolala záchranku, čímž mu zřejmě zachránila život.

„Našla ho tam bezvládně ležet. Omdlel a nejevil známky života. Nyní leží na ARO. Je při vědomí, komunikuje, ale dost špatně. Jeho stav je velmi vážný. Udělal chybu, že svůj návrat z nemocnice uspěchal. Všichni mu držíme palce a myslíme na něj. Máme o něj velký strach,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS Krampolův blízký přítel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jiří Krampol je slepě zamilovaný, šlápl vedle, bojí se přátelé. Není to zlatokopka, brání se herec

V nemocnicích je od začátku roku téměř pořád

Zdravotní komplikace Jiřího Krampola, který má chronicky nemocné průdušky, neberou konce. Od začátku letošního roku je v péčí lékařů téměř nepřetržitě. Celý leden v nemocnici absolvoval rehabilitace, které mu měly navrátit jistotu v chůzi a posílit ochablé svalstvo.

Když se konečně dostal domů, upadl, narazil si kostrč a v obrovských bolestech byl znovu převezen do špitálu, kde strávil několik týdnů. „Jirka je bojovník, milovník života, má pořád další plány... I přesto, co v poslední době kvůli svému zdraví všechno musel podstoupit, zůstává pozitivní, a to je dobře. Snad se z toho dostane,“ prohlásil ještě náš zdroj. V květnu má Krampol s Felixem Slováčkem a dalšími kamarády domluvený wellness pobyt ve Františkových Lázních, kam se prý velmi těší.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Během své předchozí hospitalizace v nemocnici Jiří Krampol poskytl CNN Prima NEWS rozhovor

Tagy: