Hanychová o porodu: Překvapila oznámením o dalším dítěti. Soukupa vytáhla z natáčení

Agáta Hanychová se stala po úterním porodu dcery Rozárky trojnásobnou maminkou. Porod trval pět hodin a, jak se známá influencerka svěřila deníku Blesk, do porodnice se ještě plánuje vrátit. „Sestřička mi řekla, že jsem první, co oznámila čtvrté dítě na porodním sále,“ svěřila se bývalá modelka. Tam nechyběl ani její partner Jaromír Soukup, pro kterého to byla první taková zkušenost. Další detaily prozradila na svém Instagramu.

Porod byl přirozený a rychlý. Kontrakce Hanychová cítila už od rána, do nemocnice se vypravila ale až o půl čtvrté odpoledne. Vezl ji její manažer a kamarád Josef, z auta pak volala svému partnerovi Jaromíru Soukupovi, který zrovna natáčel. „Řekla jsem Jaromírově asistence, ať mu vyřídí, že až dotočí, ať jede rovnou do porodnice. Jaromír dorazil asi za hodinu,“ řekla Hanychová s tím, že byl u porodu poprvé.

Proto nejspíše vypadal tak znaveně. „Jaromír byl skvělý a psala jsem mu, že vypadal hůř než já, když jsem rodila. Chlapa, když vydrží u porodu, je třeba obdivovat, protože vidí milovanou osobu, jak trpí, a nemůže jí pomoct. Má strach o vás i miminko, takže buďme vděčné za muže, kteří jsou s námi u porodu,“ pokračovala 37letá influencerka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chudák Soukup rodil za tebe, vzkazují lidé Hanychové. Modelka je překvapila svou svěžestí

Hanychová zvládla vše v pohodě. „Okamžitě po porodu jsem byla ok, normálně sedím, nic mi není,“ uvedla s tím, že Rozárka přišla na svět po pěti hodinách.

„Byl to asi nejrychlejší porod. Neříkám, že nebolel, protože každý bolí, ale je to boží. Měla jsem epidural. Malá váží 2 600 gramů, byla menší, takže to nebylo tak hrozné,“ svěřila se Hanychová svým fanynkám ve středu večer na Instagramu. „Netušila jsem, že někdy budu mít tři děti, a je to super,“ doplnila šťastná maminka.

Deníku Blesk posléze přiznala, že se do porodnice ještě plánuje vrátit. „Zjistila jsem, že miluji rodit. Na sále jsem pronesla, že se tam zase vrátím. Sestřička mi řekla, že jsem první, co oznámila čtvrté dítě na porodním sále,“ řekla.

Bývalá modelka a influencerka má každé ze tří dětí s jiným tatínkem. Otcem prvorozeného syna Kryšpína je bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita, dceru Miu přivedla na svět herci Jakubu Prachařovi. Otcem její nejmladší dcery Rozárky je podnikatel Jaromír Soukup, který má z bývalého manželství syna Lukáše a dceru Natálii.

Tagy: