Slováčková o Novotném: Tenhle pán se chce jen zviditelňovat. V rodině jsme na to zvyklí

Anička Slováčková natáčí nový klip.

Zpověď Aničky Slováčkové

Zpěvačka Anna Slováčková se v rozhovoru pro Showtime vyjádřila ke kauze starosty městské části Praha-Řeporyje Pavla Novotného. Ten se nedávno nechal slyšet, že dcera Felixe Slováčka, která už podruhé bojuje s rakovinou, nemá šanci a zemře. „Tenhle pán se chce jen zviditelňovat a na mé rodině to dělá už dlouho, jsme na to zvyklí,“ uvedla ke kauze Slováčková.

„Osobně se mě to ani nedotklo, ale bylo mi líto, že se někteří lidé v mém okolí dozvěděli jisté informace od člověka, který o mě neví absolutně nic,“ prozradila v rozhovoru zpěvačka. Podle ní se na její rodině Novotný zviditelňuje už dlouho. „Nic si z toho neděláme. Táta už se snad také uklidnil a jdeme dál. Ta osoba vůbec nestojí za pozornost,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Bylo toho moc. David Koller promluvil o odchodu z Lucie i plánech do budoucna

Slováčková již podruhé bojuje se zákeřnou rakovinou a na léčbu se paradoxně těší. „Vím, že to tomu tělu pomáhá, že to zabíjí ty špatné věci, které tam jsou,“ řekla. Kvůli nemoci přišla nicméně o vlasy a parukám nikdy moc neholdovala. Teď už je to ale jiné. „Připadala jsem si v tom vždycky jako jiný člověk. Těch pár dnů zpátky, když jsem si na sebe dala tuhle paruku, tak jsem na sebe koukala a viděla jsem, že to bylo strašně podobné tomu, jak jsem vypadala dřív. Až se mi dostaly slzy do očí,“ nechala se slyšet Slováčková.

Dodala, že se parukám přestává bránit. „Vlilo mi to energii do žil. Když jsem se druhý den necítila dobře a nasadila jsem si ji, tak jsem měla pocit, že je to dobré,“ doplnila s tím, že když se vidí bez vlasů, jen ji to připomíná, jak je nemocná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kibicovat hokejisty? To si nedovolím, uvedla Burešová. Sama nemám ráda, když mi někdo mluví do práce

Tagy: