Stačilo pět minut a dluhy byly pryč. Díky OnlyFans mám dům, říká hvězda Zoufalých manželek

Sociální síť pro dospělé OnlyFans mě zachránila, tvrdí americká herečka Drea de Matteová, kterou diváci znají například role Angie v Zoufalých manželkách nebo Adriany ze seriálu Rodina Sopránů. Díky výdělkům z prodeje svých odvážných snímků byla schopna zaplatit dluhy, a to za neuvěřitelných pět minut od zveřejnění první fotky. V rozhovoru pro web deníku Daily Mail herečka přiznala, že než si založila účet na OnlyFans, byla finančně zcela na dně a hrozilo, že přijde o střechu nad hlavou.

„OnlyFans mi zachránilo život, stoprocentně. Nemůžu uvěřit, že to vůbec říkám, ale opravdu nás to zachránilo,“ uvedla Drea de Matteová v úterním interview pro britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Streamerka vydělala miliardu na OnlyFans. V honbě za výdělkem jí pomáhá i umělá inteligence

Finanční potíže kvůli odmítnuté vakcíně

Do finančních problémů se dostala poté, co odmítla očkování proti koronaviru. Kvůli tomu nedostávala z Hollywoodu pracovní nabídky a nemohla natáčet. „Uvalili na mě exekuci. Snažila jsem se prodat dům dříve, než mi ho seberou,“ pokračovala.

Ve stejném období, kdy řešila problémy s penězi, přišla další rána. Zemřela jí matka. A když se začnou problémy sypat, jde to jedno za druhým. Další člen její rodiny se ocitl na mizině. „Je to vlastně moje druhá maminka. Trpí demencí a došly peníze na pečovatelku. Nevěděla jsem, co mám dělat,“ přiznala.

Založení účtu na platformě OnlyFans bylo podle dvaapadesátileté herečky poslední možností, jak si zachránit střechu nad hlavou. V chvíli, kdy se rozhodla, měla na svém bankovním účtu pouhých 10 dolarů, v přepočtu na české zhruba 235 korun.

Za pět minut měla dům zpět

V mžiku se ale všechno změnilo. Po pouhých pěti minutách od zveřejnění několika prvních odvážných snímků byla její finanční situace více než příznivá. „Říkala jsem si, svatá prostoto. Za pět minut jsem byla schopná splatit dům,“ tvrdila.

Drea de Matteová zpočátku vůbec nechtěla být součástí OnlyFans. „Nechtěla jsem, ale udělala jsem to,“ svěřila se.

Za profil na platformě pro dospělé a prodávání pikantních fotek schytala herečka spoustu kritiky. „Kdo mě chce soudit a shazovat, ať si poslouží. Jen doufám, že se nikdy neocitnete v situaci, v jaké jsem byla já. Musela jsem se starat o dvě malé děti,“ zdůraznila.

Herečce se podařilo během pěti minut splatit hypotéku, dokonce si díky výdělkům mohla rozjet vlastní podnikání. „Zachránilo to můj domov, který byl pro nás velmi důležitý. A kromě toho mi to dalo dostatek peněz na založení a financování společnosti Ultrafree (značka oblečení, pozn. red.),“ připomněla Matteová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chci motivovat. I v 50 mohou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář

Tagy: