Šla jsem nahá na Sněžku, překvapila Jitka Čvančarová. Proč manželovi říká Micina?

Jitka Čvančarová promluvila o tom, jak moc miluje otužování.

Jitka Čvančarová v 7 pádech Honzy Dědka prozradila, jak říká manželovi

Poslední večer v roce 2023 bude na televizi Prima patřit Honzovi Dědkovi a hostům jeho oblíbené talkshow. Mezi nimi se objeví i herečka Jitka Čvančarová – ta ve speciálu pořadu 7 pádů Honzy Dědka mimo jiné zavzpomíná na seznámení s manželem Petrem Čadkem a přizná, že je velkou nadšenkyní do otužování. Dokonce takovou, že šla nahá na Sněžku.

„Znali jsme se ještě tak pět nebo šest let před StarDance. Seznámení s Petrem Čadkem proběhlo v Lucerna Music Baru, kde Táňa Vilhelmová s Ančou Geislerovou dělaly vánoční charitativní bazar,“ vyprávěla před kamerami Jitka Čvančarová.

ČTĚTE TAKÉ: Hlavně, že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

„V rámci bazaru byl jednou z cen právě tanec s ním. Ten se vydražil a mě poslali, abych šla tančit. A tak jsme se seznámili, pak jsme byli v přátelském okruhu a několik let před taneční soutěží jsme se potkávali,“ vzpomínala na první krůčky s profesionálním tanečníkem Petrem Čadkem.

Svému muži dala netradiční přezdívku. Ještě předtím, než se dali dohromady, o něm mluvila jako o barové micině. „Dodnes mám Petra v mobilu uloženého jako Micina. Teď jsem hodně sáhla do soukromí,“ zarazila se s úsměvem.

Manželství jim prý klape paradoxně díky rozdílným povahám. „Petr je spíš klidná voda, já jsem oheň. Takže se doplňujeme,“ řekla herečka.

Milovnice otužování

Manžela prý do ničeho nenutí, její vášni pro otužování tak zatím odolává. „Je to úžasná záležitost. Jsem klasický wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to úžasné,“ šokovala herečka.

K TÉMATU: Jitka Čvančarová v 7 pádech Honzy Dědka promluvila o otužování

Čvančarová se otužuje i doma, u domu má káď s ledovou vodou, do které se v zimě nakládá. „Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala,“ dodala.

Kromě kádě s vodou má u domu řadu zvířat včetně ovcí. „Děti je pojmenovaly podle postav z Harryho Pottera. Nově máme netopýra Ferdinanda, který u nás žije od května, a nového kohouta Freda. A jinak máme ovce, ty mají lapače snů, aby se jim hezky spinkalo,“ zmínila Čvančarová některé ze svých „spolubydlících“.

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka vyskloňují krom Jitky Čvančarové herečka Uršula Kluková, herec Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou a farář Zbigniew Czendlik. Oblíbenou talkshow sledujte v sobotu 31. prosince ve 21:30 na Primě.

Tagy: