Kam zmizel Slováček po oslavě osmdesátin? Pánská jízda, Dáda o tom věděla, hájí se muzikant

V manželství Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové je zřejmě opět rušno. Dáda tvrdí, že svého muže naposledy viděla minulý týden na oslavě jeho 80. narozenin. Od té doby se po něm slehla zem. Redakce CNN Prima NEWS zjistila, kde se Felix nachází. A špatně se rozhodně nemá.

Felix Slováček vyrazil na pánskou jízdu do Františkových Lázní. Společnost mu dělá jeho blízký přítel, herec Jiří Krampol, tenisový trenér Jan Karvay, podnikatel Petr Nosek a bývalý ligový nohejbalista Jiří Marek. „Je to tu skvělé. Hrajeme tenis, relaxujeme, máme tu i vystoupení pro lázeňské hosty,“ popsal redakci CNN Prima NEWS Felix Slováček. Rozhodně se prý nejedná o žádný tajný výlet a jeho manželka Dagmar Patrasová o něm ví. „Říkal jsem ji to,“ dušoval se čerstvý osmdesátník.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Slávka Budínová umírala jako multimilionářka. Její jmění bylo odhadováno na 60 milionů korun

Jiřího Krampola zradila noha

Jedinou nepříjemností na celém pobytu je, že kvůli bolavé noze Jiří Krampol nemůže hrát svůj oblíbený tenis. „Jak kluci hrají, sleduju bohužel jen zpovzdálí. Přidat se nemůžu... Mrzí mě to, tenis mám strašně rád. Ale nedá se nic dělat, zdraví je přednější. Až vyrazíme příště, už si s nimi snad zahraju,“ uvedl herec, který 11. července oslaví pětaosmdesáté narozeniny.

Pánové vyrazili do lázeňského města na čtyři dny. „Františkovy Lázně mám strašně rád, jezdím tam celý život. Je tu krásné prostředí, bezva lidé a vyšlo nám i počasí. Co víc si člověk může přát,“ uzavřel spokojeně Felix Slováček.

Tagy: