Dcera Blaženy ze Slunce, seno… si na Maledivách vezme o 32 let staršího miliardáře

Anna Marie Kánská, půvabná dcera herečky Veroniky Kánské, kterou nejvíce proslavila role Blaženy Škopkové z trilogie Slunce, seno…, se 17. listopadu stane vdanou paní. Po tříleté známosti si vezme bývalého automobilového závodníka, miliardáře Richarda Chlada, který je o 32 let starší. Jak bude vypadat jejich velký den?

Richard Chlad se s krásnou blondýnkou Annou Marií, která dostala křestní jména podle svých babiček, dali dohromady v roce 2020. Svůj vztah oficiálně oznámili po čtyřech měsících. Po dvou letech dospěli k rozhodnutí, že svoji lásku stvrdí oficiálně. Miliardář jako správný gentleman nejprve požádal o souhlas její rodiče, následně odjeli na romantickou dovolenou do Chorvatska, kde se zasnoubili. Nyní vrcholí přípravy na jejich velký den.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jaroslava Kretschmerová, alias Evík ze Slunce, seno se nikdy nevdala. Nedočkala se ani vlastních potomků

Dojemná rozlučka se svobodou

Svatby budou nakonec dvě. „Ta hlavní bude v zahraničí, na Maledivách 17. listopadu. Druhá svatba bude na úřadě u Aniččina tatínka v Žiželicích, kde její táta dělá starostu. Tam se zajdeme zapsat do matriky, abychom nemuseli absolvovat nějaké ponižující dokumentační boje s úřady,“ prozradil redakci CNN Prima NEWS Richard Chlad, který by své snoubence snesl modré z nebe.

Minulý týden, když pobývali v jeho luxusní vile na Kanárských ostrovech, vymyslel pro ni překvapení. Tajně pozval dvě její nejlepší kamarádky, aby si holky mohly užít rozlučku se svobodou. Anna Marie vůbec nic netušila. Ze setkání měla obrovskou radost a neskrývala dojetí.

Zatímco dcera herečky Veroniky Kánské se bude vdávat poprvé, pro Chlada to bude již druhá svatba. „Tentokrát se to už musí povést,“ poznamenal s úsměvem miliardář.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpověď Zdeňka Trošky, režiséra komedií Slunce, seno..., v pořadu Show Jana Krause:

Tagy: