Decastelo o děsivé nehodě u Brna: Bůhví, jak by to dopadlo nebýt Lukáše, chválí Langmajera

Herci Lukáš Langmajer, Lucie Zedníčková, Eva Decastelo a Libor Jeník měli z pekla štěstí. Cestou na své sobotní divadelní představení do Opavy totiž bourali. Naštěstí vyvázli jen potlučení. Decastelo pak v rozhovoru pro web Extra.cz vychválila Langmajera coby skvělého řidiče. „Kdyby zpanikařil, mohlo to dopadnout bůhvíjak,“ přiznala známá moderátorka.

Účastníci nehody jsou na informace skoupí. „Nechci se k tomu moc vyjadřovat. Naštěstí jsem ale v pořádku,“ řekla Zedníčková webu Extra. O něco sdílnější byla Decastelo. „Nechce se mi k tomu moc říkat, Lukáš je vážně skvělý řidič. Kdyby zpanikařil, mohlo to dopadnout bůhvíjak,“ uvedla moderátorka a herečka, která je stále v šoku.

K incidentu došlo v sobotu u Brna. Herecká čtveřice byla zrovna na cestě do Opavy, kde měla hrát hru A do pyžam! „Vážení diváci, auto s našimi herci mělo cestou do Opavy autonehodu a tak bohužel nebudeme moci odehrát dnešní představení,“ informoval 6. května v odpoledních hodinách web Kulturní portál. Další představení bylo pak zrušeno kvůli zdraví vystupujících.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jedenáct let jsem byla sama, svěřila se Rottrová. Prozradila, po jaké události nastal zlom

Dopravní nehodu měl podle zjištění zmíněného webu zapříčinit řidič BMW, který se nehledě na špatné počasí rozhodl na silnici pro nebezpečný manévr. „Předjížděl před ním (Langmajerem, pozn. red.) kamion, a přestože pršelo, valil to jako blázen. Samozřejmě dostal smyk. Roztočil se a napálil do auta, které řídil herec,“ uvedl zdroj zmíněné redakce s tím, že Langmajer zachránil situaci.

Langmajer se jako hrdina necítí

„Zvedla se jim kapota, airbagy a hodilo je to směrem na kamion. On se i přesto zachoval jako profík, i když toho nemohl moc vidět. Našel skulinu, kterou vyjel. Protlačil se mezi kamionem a roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ pokračoval zdroj blízký vyšetřování.

Langmajer se však jako „zachránce“ rozhodně necítí. „Nehodlám být glorifikován za něco, co se na silnicích děje denně a co je velmi ošemetné téma. Ať tomu tak bylo, nebo ne, já to takhle nevnímám,“ dodal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodinu Machálkové zasáhla tragédie. Zemřela její švagrová, našli ji až tři měsíce po smrti.

Tagy: