Depp všechna obvinění exmanželky popřel. Před Heardovou se prý schovával na toaletě

Herci Depp a Heardová dál propírají své manželství u soudů, tentokrát v USA.

Pokračování soudu Deppa a Heardové

Johnny Depp ve středu u soudu promluvil naposled. Všechna obvinění své bývalé manželky Amber Heardové popřel. V příštích dnech bude vypovídat právě Heardová.

Soud Johnnyho Deppa a Amber Heardové by mohl být inspirací pro další díl filmu Válka Roseových. Poté, co se Amber zmínila o Johnnyho údajném fyzickém útoku z roku 2015, měl herec ve středu možnost sdělit svou verzi společného soužití. A hned v úvodu rozhodně odmítl, že by manželku někdy napadl.

„Násilí není nutné. Proč byste někoho bili, aby s vámi souhlasil?“ Podle Johnnyho Amber například během telefonního hovoru se svými přáteli předstírala, že ji její tehdejší manžel bije, a křičela, aby přestal, i když vůbec nebyl v její blízkosti.

Herec se prý chtěl s Amber rozvést poté, co mu zemřela matka a on si uvědomil, že manželství už nemá smysl. Spor měl vygradovat ve chvíli, kdy se v manželské posteli na hercově straně našly lidské exkrementy. „Říkala, že to byli psi, a já tomu nemohl uvěřit. Žil jsem s nimi, věděl jsem, jak se chovají, nebyli to psi,“ pokračoval ve své výpovědi hollywoodský herec.

Depp dále reagoval i na obvinění, že měl svou exmanželku napadnout během soukromého letu v roce 2014. A opět to podle něj bylo přesně naopak. Herec si prý vzal opiáty a sám se v letadle schoval na toaletu ze strachu ze své ženy. A to nebylo prý naposledy, kdy se před ní musel ukrýt.

Hodila po něm ovladač od televize

V roce 2015 v Austrálii se prý Heardová naštvala kvůli tomu, že právníci požadovali, aby podepsala posvatební smlouvu. Johnny se schoval do sklepního baru, kde pil vodku, což jeho ženu ještě více rozzuřilo. Měla po něm dvě láhve hodit, jedna z nich se rozbila a odřízla mu kus prstu. Dokonce měl lži své ženy sepsat na stěnu svou vlastní krví.

Lékařům ale prý později lhal o příčině zranění, aby svou ženu ochránil. Amber údajně pila a svého muže napadala celkem často, například mu hodila do obličeje dálkové ovládání od televize nebo sklenku vína. Kvůli takovému týrání měl herec ještě více pít a užívat drogy. „Ano, slečna Heardová mě inspirovala, abych kvůli neustálým střetům sahal po omamných látkách,“ řekl Depp.

Ať se v maželství Johnnyho a Amber stalo cokoliv, byl to právě herec, který na zveřejňování špíny měl nejvíce doplatit. Po novinovém článku z roku 2018, ve kterém se Amber označila za oběť domácího násilí, prý totiž mimo jiné dostal stopku na natáčení dalších dílů Pirátů z Karibiku.

U soudu bylo vidět, že Amber je z Johnnyho výpovědi velice nesvá, zatímco on si je zcela jistý svou pravdou. Při odchodu ze soudní síně se herec dokonce vítězoslavně usmíval na své fanoušky. Amber Heardovou ale čeká výslech v příštích dnech, a tak se rozhodně máme ještě na co těšit.

Tagy: