Ostrá slova známého moderátora k Deppovi: Ufňukaní marnotratníci. Lítost si nezasloužíte

Herci Depp a Heardová dál propírají své manželství u soudů, tentokrát v USA.

Johnny Depp a Amber Heardová se soudí

Britský novinář Piers Morgan si servítky nikdy příliš nebral. Pro deník New York Post sepsal sáhodlouhou tirádu, ve které se ostře opřel do bývalého manželského páru Johnnyho Deppa a Amber Heardové. Podle něj jsou to „největší narcisté“, kteří si nezaslouží, aby je lidé litovali. Označil je za „nechutně bohaté a zhýčkané“. Novinář poznamenal, že si dvojice hraje na oběti v době, kdy Ukrajinu sužuje válka a svět pandemie covidu.

„Čeho se nejvíce bojíte? Raketově rostoucí inflace, která trápí miliony domácností po celé Americe, nebo strašlivé války na Ukrajině, která vede k utrpení lidí, kteří jsou terorizovaní genocidním monstrem Vladimirem Putinem? Nebo je to snad smrtící pandemie koronaviru, které podlehly miliony lidí? V naší neklidné době je tolik věcí, které nás skutečně znepokojují,“ napsal na úvod svého článku známý britský novinář.

„Na konci mého seznamu, možná ještě níže, je stav rozpadlého manželství Johnnyho Deppa a Amber Heardové. Upřímně mohu říct, že počet mých výtek k tomuto nestydatě pošetilému a do sebe zahleděnému páru ufňukaných marnotratníků by se dal napsat na hřbet Mycoplasma genitalium (parazitující bakterie, pozn. red.),“ rýpl si Morgan.

„Zatímco u soudu ve Virginii začala nejnovější právní bitva Deppa a Heardové, jsme opět nuceni poslouchat nechutně ošklivé detaily o tom, jak moc se nenávidí a jak příšerně se chovali v době vztahu, který byl i na hollywoodské poměry okázale příšerný,“ pokračoval novinář.

Depp se v USA soudí kvůli komentáři Heardové publikovaném v roce 2018 deníkem The Washington Post, v němž se texaská herečka označuje za „veřejně známou tvář domácího násilí“. I když Heardová v článku svého exmanžela nejmenovala, podle Deppova právního týmu bylo jasné, co tím myslela. Právník Benjamin Chew řekl, že herečka se rozhodla „lhát o svém manželovi pro svůj osobní zisk“ a „navždy“ tím změnila Deppovu reputaci a jeho život. Herec z Pirátů z Karibiku se domáhá kompenzace ve výši 50 milionů dolarů (přes 1,1 miliardy Kč). Heardová reagovala vlastní stížností a žádá dvojnásobnou sumu.

Největší narcisové

„Už po pouhém jednom dni procesu, který má být – Bůh nám pomáhej – šestitýdenní, jejich právní týmy na oba protagonisty vychrlily obrovské množství slovních exkrementů,“ napsal Morgan s tím, že podobně vypadala předloňská soudní bitva v Londýně, kde Depp prohrál spor s bulvárním listem The Sun. Ten jej označil za „manželkobijce“. „Můj hlavní poznatek je, že by se tomuto expáru měli jejich budoucí nápadníci vyhýbat jako gazela smečce dravých lvů,“ glosoval Morgan.

„Rvačky pod vlivem alkoholu a drog, useknuté prsty, falešné nebo skutečné modřiny, tahání za vlasy, krvavé lázně, láhve vodky házené jako granáty, telefony vytrhané ze zdi, jména napsaná krví na zrcadlech, obaly od tampónů používané k šňupání kokainu. Jednou v noci se Depp s Heardovou zuřivě pohádali poté, co se herec dozvěděl, že z jeho financí zmizelo 750 milionů dolarů a někdo –  on tvrdí, že ona, Heardová, že to byl pes – se vykakal na jejich postel,“ shrnul Morgan jen část obvinění, která před soudem padla.

„Mohl bych pokračovat, protože toho bylo mnohem víc, ale prostě se mi nechce. Proč živit tuhle ubohou dvojici, která na sebe jen strhává pozornost? Stačí říct, že v oblasti manželských konfliktů v showbyznysu jsme ještě neslyšeli tolik nadávek. Depp a Heardová se nenávidí s takovou vášní, že Angelina Jolieová a Brad Pitt vypadají jako reklama na vztah plný harmonie,“ uvedl Morgan.

Jádrem jejich nenávisti je podle něj fakt, že jsou oba „největší narcisové“. „Dvě ega velikosti Grand Canyonu, která si hrají na oběti v době, kdy miliony lidí trpí válkou, vražedným virem a ochromujícím růstem životních nákladů. Chtějí, abychom litovali dva nechutně bohaté, zhýčkané herce, zatímco matky a děti jsou bombardovány v porodnicích a uprchlíci jsou vražděni ruskými raketami,“ napsal nekompromisně Morgan.

„Odpusťte mi, ale odmítám to. Nedokážu si představit nikoho, kdo by si zasloužil můj soucit méně než tahle hrůzná dvojka uvězněná ve svém vlastním žalostně pomateném, příšerně sobeckém a batolecím světě,“ uzavřel svůj sloupek novinář.

Tagy:
Vladimir Putin dolar manželství Ukrajina domácí násilí Johnny Depp herec soud herečka Johnny Depp Amber Heard USA Virginie Piers Morgan New York Post ruská invaze na Ukrajinu pandemie covidu-19 Amber Heardová