Tragédie v rodině hvězdného hudebního páru. Za smrt chůvy může fatální omyl seniorky

Americká zpěvačka Katharina McPheeová se svým manželem, hudebním skladatelem Davidem Fosterem, se těžce vyrovnávají se smrtí chůvy jejich dvouletého syna Rennieho. Pětapadesátiletá Yadira Calitová se stala obětí nehody, při níž čtyřiaosmdesátiletá seniorka nabourala autem do recepce pro zákazníky autorizovaného autoservisu, informuje magazín TMZ.

K tragické autonehodě mělo dojít minulou středu ráno v Údolí San Fernando v Kalifornii. Čtyřiaosmdesátiletá žena za volantem Toyoty RAV4 narazila do prostoru recepce pro zákazníky autorizovaného autoservisu, kde se zrovna nacházela Yadira Calitová. Vůz SUV ji srazil a táhl ji ještě dalších zhruba šest metrů, uvádí web TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Strach o Meghan. Vévodkyně se hroutí, nenápadně ukázala „zázračnou“ léčivou náplast

Chůva byla v kritickém stavu převezena do nemocnice, kde již mohli lékaři pouze konstatovat smrt. Podle informací policie řidička vezla auto do servisu, k nehodě došlo, když omylem místo brzdy sešlápla plyn. Při havárii utrpěli zranění další dva lidé, zaměstnanci autoservisu. Jejich stav nebyl kritický a měli by se zotavit.

Zpěvačka přerušila koncerty

Americká hudebnice Katharine McPheeová je ze ztráty synovy chůvy zdrcená. Minulý týden kvůli tomu přerušila koncerty v Asii. „Drazí fanoušci z Jakarty, s hlubokým zármutkem musím zrušit poslední dvě show v Asii. David a já jsme měli v naší rodině strašlivou tragédii a alespoň jeden z nás se musí vrátit domů za rodinou,“ oznámila zpěvačka na sociální síti Instagram.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pocty Haně Zagorové. Na dvojici koncertů zazní i píseň, kterou zpěvačka složila pro manžela

Tagy:
nehoda smrt zpěvačka úmrtí chůva David Foster Katharine McPhee Yadira Calito