Vémola hledá zloděje. Dlužíš mi čtyři tisíce, vzkazuje muži, který vykradl posilovnu

Karlos Vémola

Že se krást nevyplácí, se brzy přesvědčí muž, který se rozhodl využít příležitosti a odcizil hotovost z pokladny v posilovně Pražský rohovník. K jeho smůle na něj má políčeno Karlos Vémola, který jeho lup vyrovnal. „Teď to dluží mně,“ vzkázal bijec. Vtipy na adresu lupiče na sebe nenechaly dlouho čekat.

Zatím neznámý muž se v tělocvičně Pražský rohovník na Chodově nevěnoval pouze tréninku či posilování. Využil chvíle, kdy recepční nebyl u poklady a vykradl ji. S sebou si následně odnesl čtyři tisíce korun.

Vykrást pokladnu v gymu se nevyplácí. O tom se jistě brzy přesvědčí zatím neznámý "fighter", kterého zaujala pokladna v pražském Rohovníku, využil chvilkové nepřítomnosti recepční a odcizil hotovost cca 4000 Kč. Částka není velká, nicméně jde o princip. Na odpoledním tréninku se o incidentu dověděl Karlos 'Terminátor' Vémola, který se připravuje u Míti Soukupa @soukup9058 před sobotním zápasem s Marpem na OKTAGON MMA. Karlos vytáhl 4000, dal je Míťovi a prohlásil:" Tak a teď to dluží mě". Jestli někdo něco opravdu nechce, tak mít takovýto dluh u Karlose... :-D Prosíme o co největší sdílení, ať se Karlosův dlužník brzy najde.

Posted by Czechfighters on Monday, May 16, 2022

„Částka není veliká, nicméně jde o princip. Na odpoledním tréninku se o incidentu dozvěděl Karlos ‚Terminátor‘ Vémola, který se připravuje u Míti Soukupa před sobotním zápasem s Marpem. Karlos vytáhl čtyři tisíce, dal je Míťovi a prohlásil: ‚Tak a teď to dluží mně‘,“ píše pod videozáznamem krádeže stránka Czechfighters.

Lidé nyní pátrají po muži, který se během chvíle stal dlužníkem známého bijce. Mnozí navíc na účet nerozvážného lupiče vtipkují. „Už bych plynule přecházel na tekutou stravu,“ radí neznámému jeden z diskutujících a dodává, že muž právě „spáchal sebevraždu“.

Další chválí gesto, které fighter udělal. „Od Karlose hezké gesto. Jinak ubožákovi, co sebral peníze, přeju hezkou lekci slušnosti od Karlose, aby si příště pamatoval, že na cizí peníze se nesahá,“ vzkazuje.

Tagy: