Dominika Myslivcová přivedla na svět syna. Prozradila jméno a ukázala rozkošné snímky

Dominika Myslivcová přivedla na svět své první dítě. Plánovaným císařským řezem v pražské porodnici v Podolí porodila chlapečka, kterého s partnerem Zdeňkem Chytilem pojmenovali Derian. Radostnou novinkou se pochlubila na sociální síti.

„Derian. Muž mého života. 22. 8. 2023,“ napsala známá influencerka na sociální síti ve středu dopoledne a k příspěvku přiložila i dvě fotografie, na kterých fanouškům svého prvorozeného syna ukázala. Na jedné z fotek drží maličkého chlapce v náručí. Na druhém snímku je Derian vyfotografován sám a má otevřená očka.

ČTĚTE TAKÉ: Radostná novinka zpěvačky Rihanny. Stala se dvojnásobnou matkou, utajila porod i jméno dítěte

Po několika chvílích od uveřejnění snímku se pod příspěvkem strhla lavina komentářů s gratulacemi. Mezi stovkami blahopřejících je vedle fanoušků i řada známých tváří. „Gratuluji. Vítej mezi námi,“ napsala například Zuzana Plačková. „Moc vám gratuluji. Přeji hodně zdravíčka,“ okomentoval youtuber Taras Povoroznyk alias Tary.

„Je nádherný,“ vzkázala influencerka Maru Rosecká. „Gratuluji. Hlavně zdravíčko,“ poblahopřála novopečené mamince modelka Nikola Uhlířová. Mezi gratulantkami byly také modelky Dominika Mesarošová či Denisa Spergerová.

DERIAN❤️ Muž mého života… 22.8.2023 #konecnespolu

Posted by Dominika Myslivcová on Wednesday, August 23, 2023

Den před porodem informovala Dominika Myslivcová své fanoušky, že se chystá do Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí, kde má domluvený termín na plánovaný císařský řez. „Tak a je to tady, jdeme si pro tu naši malou lásku. Je možný, že si to stále ještě neuvědomuji? Dlouho jsem přemýšlela, jestli vám prozradím den D, ještě před. Nejprve jsem si říkala, že asi ne, ale teď cítím, že chci, ať to víte a prožijete ten den se mnou. Přece jen, už to s některýma táhnu řadu let a vím, že tady mám spoustu lidí, co byli a budou vždy se mnou,“ napsala v pondělí Myslivcová.

„Čeká nás velký krok do neznáma a já vůbec nevím, co očekávat od porodu, od mateřství, vlastně od všeho. Trošku se začínám bát, ale to je asi přirozené. Takže prosím všechny, zítra na nás moc myslete,“ vzkázala fanouškům předtím, než vyrazila do porodnice.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo řekl, že stáří je krásné? Je to kravina, míní Krainová. Zrušila i oslavu svých padesátin

Tagy: