Kevin ze Sám doma poprvé ukázal oba syny. Dočkal se významného ocenění

Hvězda legendárního snímku Sám Doma Macaulay Culkin se snoubenkou Brendou Songovou poprvé na veřejnosti ukázali oba syny, které dosud drželi dál od záře reflektorů. Děti vyvedli na ceremonii v Hollywoodu.

Macaulay Culkin, jenž ztvárnil postavu Kevina McCallistera v populární sérii snímku Sám doma, se v třiačtyřiceti letech dočkal pěticípé hvězdy na chodníku slávy v Hollywoodu. V pořadí se tak stal 2 765. takto oceněnou celebritou.

ČTĚTE TAKÉ: Chtěla jsem dát dceři budoucnost, říká hvězda Zoufalých manželek. Na školu jí pomáhala úplatky

Herce během pátečního vyznamenání doprovázela snoubenka a někdejší tvář Disney Channelu Brenda Songová, se kterou tvoří pár už od roku 2017, připomněl magazín Page Six. Při této příležitosti snoubenci vůbec poprvé na veřejnosti ukázali své dva syny.

Mladší syn Carson, který se narodil začátkem tohoto roku, měl na sobě pletený svetr, šedou vestu, modré kalhoty a cucal fialový dudlík. Na jedné z fotografií bylo zachyceno, jak mu tatínek dává pusu na hlavu. Během ceremonie seděl Carson na klíně své matky.

Jejich starší syn Dakota byl oblečen do modré teplákové soupravy doplněné černými botami a na hlavě měl vyčesané číro. Představitel Kevina a Songová se pak s dvouletým synkem nechali vyfotografovat na červeném koberci u Culkinovy hvězdy. Pár se snaží držet oba syny mimo dohled médií. Ani jednoho z hochů dosud neukázali ani na sociálních sítích.

Poblahopřát Culkinovi mimo jiné přišla i devětašedesátiletá herečka Catherine O'Haraová. Ta si ve filmu Sám doma zahrála Kevinovu matku Kate McCallisterovou. Podle ní má snímek o chlapci, který zůstal na svátky doma bez rodičů, takový úspěch hlavně díky Culkinovi.

„Je to práve Macaulayův dokonalý výkon v roli Kevina McCallistera. Vím, že jsi na sobě tvrdě pracoval. Díky tobě vypadalo herectví jako ta nejpřirozenější věc na světě. Děkuji ti, že jsi mě, svou falešnou mámu, která tě nechala doma samotného ne jednou, ale hned dvakrát, pozval na takovou radostnou událost,“ cituje proslov O'Haraové web CNN. „Jsem na tebe tak pyšná,“ doplnila herečka.

Akci si nenechaly ujít například ani herečka Natasha Lyonneová či dcera zesnulého Michaela Jacksona Paris. Nechyběl ani hercův mladší bratr Rory Culkin.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Syn Perkausové slaví první narozeniny. Moderátorka odtajnila Killiankovu tvář

Tagy: