Fotbalista Neymar a brazilská modelka Bruna se rozešli měsíc po narození jejich dítěte

Modelka Bruna Biancardiová na svém instagramovém profilu potvrdila, že se slavným brazilským fotbalistou Neymarem už netvoří pár. Rozešli se pouhý měsíc poté, co se jim narodila dcera Mavie.

„Je to soukromá záležitost, ale protože se každý den setkávám se zprávami, domněnkami a vtipy, oznamuji vám, že nejsem ve vztahu,“ zveřejnila osmadvacetiletá modelka v úterý na sociální síti.

ČTĚTE TAKÉ: Ewě Farne s manželem spadl do klína dům za desítky milionů. Kde k nemovitosti v Praze přišli?

Před pár týdny se jim narodila dcerka Mavie a to je podle jejích slov důvod, proč jsou stále v kontaktu. „Jsme rodiči Mavie a to je důvod naší vazby. Doufám, že tímto způsobem zabráním dalším zprávám. Děkuji,“ cituje slova modelky magazín People. Rozchod hvězdného páru je důsledkem Neymarových románků. Fotbalista se nemohl udržet a běhal za jinými.

Neymar a brazilská modelka poprvé vystoupili na veřejnosti jako pár začátkem roku 2022. V létě téhož roku se rozešli a krátce nato se dali znovu dohromady.

V dubnu letošního roku na sociální síti Instagram oznámili, že očekávají příchod potomka. „Sníme o tvém životě, plánujeme tvůj příchod a víme, že jsi tady, abys doplnil naši lásku a učinil naše dny mnohem šťastnějšími,“ napsali tehdy k sérii fotografií zachycujících rostoucí bříško modelky.

O radostnou novinku se podělili 6. října, když přivítali na světě dcerku. „Mavie přišla doplnit naše životy. Vítej, dcero. Už teď tě máme moc rádi. Děkujeme, že sis nás vybrala. Bůh ti žehnej,“ uvedli v příspěvku s přiloženými snímky novorozené holčičky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Syn Perkausové slaví první narozeniny. Moderátorka odtajnila Killiankovu tvář

Tagy: