Elon Musk po boku krásné návrhářky. Známý miliardář si dovolenou užíval u ostrova Mykonos

Vizionář a miliardář Elon Musk odhodil na krátký čas všechny starosti stranou a vyrazil se svými přáteli na jednodenní výlet k řeckému ostrovu Mykonos. Společnost na lodi mu dělala jeho kamarádka a módní návrhářka Sarah Staudingerová a její manžel a podnikatel Ari Emanuel.

Podle informací deníku Daily Mail si zakladatel společnosti SpaceX spolu se svými přáteli nejprve vychutnal jídlo v přímořské restauraci Spilia. Poté vyrazili na prohlídku malebného ostrova na soukromé lodi. Společnost přátel si zřejmě miliardář velice užíval. Po celou dobu výletu vypadal bezstarostně a neustále se usmíval.

Nejbohatší muž světa se začátkem tohoto měsíce dostal do hledáčku médií poté, co se ukázalo, že minulý rok tajně přivedl na svět dvojčata. Ta má mít s Shivon Zilisovou, manažerkou jedné ze svých společností. Informace zveřejnil web Insider.

Dvojčata se narodila v listopadu 2021, tedy o měsíc dříve, než se Muskovi prostřednictvím náhradní matky narodila dcera s jeho tehdejší partnerkou, kanadskou zpěvačkou Claire Boucherovou, známou pod jménem Grimes.

Je devítinásobným otcem

Celkem je tak Musk zřejmě již devítinásobným otcem. Podnikatel a jeho první manželka Justine Wilsonová v roce 2004 přivedli na svět dvojčata a o dva roky později dokonce trojčata. Musk má také dvě děti s hudebnicí Grimes. „Dělám, co mohu, abych pomohl krizi s vymíráním populace,“ napsal před několika týdny na Twitteru. „Kolabující porodnost je zdaleka největším nebezpečím, kterému civilizace čelí... Doufám, že plánujete velké rodiny, a gratuluji těm, kteří je už mají,“ vzkázal lidem vizionář.

S hudebnicí Grimes se Musk rozešel loni na podzim. Začátkem března se začalo hovořit o tom, že randí s australskou herečkou Natashou Bassettovou. Dvojice spolu měla vyrazit do Saint Tropez, sedmadvacetiletá Bassettová pak měla dokonce poznat i Elonovu matku Mayu.

Tagy: