Ewa Farna ohromila velkolepou show. Během dne jsem brečela asi pětkrát, přiznala zpěvačka

Zpěvačka Ewa Farna ohromila diváky svým koncertem v O2 areně (14. 10. 2023).

Zpěvačka Ewa Farna

Slíbila velkolepou show a to splnila. Zpěvačka Ewa Farna ohromila během sobotního koncertu v O2 areně tisíce svých fanoušků. Redakci Showtime se svěřila se svými pocity ještě předtím, než plná energie vběhla na stage. Podle jejích slov doprovázely celou akci velké emoce – jen hudebnice sama prý v průběhu velkého dne plakala hned několikrát.

Rok intenzivní práce, velká očekávání i spousta emocí. To obnášely přípravy na prozatím největší koncert v kariéře zpěvačky Ewy Farné. Hudebnice se rozpovídala pro redakci Showtime jen několik chvil před začátkem velké podívané. „Během dne jsem plakala třeba pětkrát,“ sdělila.

ČTĚTE TAKÉ: Nechci sedět v koutku a brečet, říká Žbirková. Finančně se držím, dodává vdova po Mekym

„Teď jsem si říkala, že si musím dát aspoň nějaké linky na rozhovor, protože mám úplně uplakané a unavené oči. Jsem vyřízená a hrozně ve stresu, ale zároveň se strašně těším. Také se snažím připravit tak, abych si to mezi tím vším stačila ještě užít,“ popsala své rozpoložení s pobavením.

Ač je Ewa Farna profesionální hudebnice, vyprodaná O2 arena pro ni byla velkou zodpovědností. „Koncertů se tu samozřejmě pořádá hodně. Říká se, že tu hrál takto už každý. No, mně to pořád přijde jako velká challenge, natáhnout sem tolik lidí. Přeci jenom je přesvědčit, že zrovna váš koncert bude stát za to, není snadné,“ sdělila zpěvačka redakci Showtime.

I přes všechny obavy či nejistoty se na tisíce svých fanoušků velmi těšila. „A ještě musím říct toto. Je vlastně hrozně rajcovní pro moje ego, že je tady tolik lidí kvůli mně, to je ráj,“ pronesla se smíchem. „Co vám budu říkat, snažím se ho mít pod kontrolou, ale nemůžu tajit, že ho to hezky hladí,“ dodala hudebnice.

Fanoušci dorazili ze všech koutů Česka

A jak se na samotný koncert těšili příznivci z celého Česka? Někteří kvůli dobrým místům v prvních řadách čekali na místě již od půl druhé odpoledne, ačkoliv dorazili až z Karviné. „Nejvíce se těšíme na úplně první písničku – Měls mě vůbec rád,“ reagoval jiný divák.

Přesně říct, na co se nejvíce těší, bylo pro fanoušky opravdu nemožné. „Asi na celou show. Všechny koncerty Ewy Farné stojí za to. Myslím si, že tenhle bude propracovaný a naprosto skvělý,“ sdělila jedna z fanynek. Na tom se shodli i hudební kritici. Od první chvíle, kdy Ewa vyšla na pódium, bylo jasné, že tenhle koncert bude hoden světového formátu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Čerstvě vdaná Daniela Brzobohatá: Po svatbě jsem neprahla, po sňatku si zvykám na nový podpis

Tagy: