Exkluzivní zpověď Žilkové: Manžel mi řekl, proč si našel milenku. Smála jsem se

Martin Stropnický a Veronika Žilková

Za rozpadem manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického stojí jiná žena

Už není důvod mlčet. Veroniku Žilkovou na milenku manžela upozorňovaly anonymové již dříve a herečka se s ní dokonce na ambasádě v Tel Avivu potkávala. Bohužel v úterý místo toho, aby s manželem slavila 15 let výročí svatby, řešila zveřejnění této velmi osobní informace od zdroje, který je se situací údajně dobře obeznámen. Prozradila i to, proč se Martin Stropnický uchýlil k nevěře.

„Manžel přijel osobně a tento vztah mi oznámil. Nebylo to tak, že by to na něj prasklo. Upřímně musím říci, že nevím, proč mi manžel svůj vztah oznámil včetně jména. Tři týdny jsem to v sobě držela a není to tak, že bych dnes něco zveřejňovala. Zřejmě on měl potřebu, aby se to vědělo,“ prohlásila pro redakci Showtime Žilková. Reagovala tak na článek na webu Blesk.cz, který informaci o milence jejího manžela přinesl.

Údajně se jí výrazně ulevilo, neboť skončily více než tři roky lží. „O všech anonymech manžel věděl. Ptala jsem se, co je na tom pravdy. Zřejmě někomu vadily nestandardní vztahy na pracovišti nebo nestandardní postup. Nevím a je mi to jedno,“ pokračovala herečka.

Zdroj Blesku, který je se situací na ambasádě údajně obeznámen a upozornil, že milenkou velvyslance má být 30letá blondýnka Markéta Horňáková, která v Tel Avivu pracuje od roku 2016 na pozici konzulární asistentky. Podle zdroje si na Stropnického měla „brousit zuby“ již od nástupu na ambasádu. „Chlubila se, že ho určitě rozvede. Dokonce se na to mezi kolegy vsázelo,“ uvedl zdroj.

Je to jeho typ

Žilková však řeší spíše to, jak si sama rozpad manželství odůvodňovala. „Myslela jsem si, že příčinou naší krize byl covid, dvouleté uzavření hranic a zrušení letu. Příčinou je však zřejmě tato mladá podřízená,“ podotkla. Už při prvním setkání s Horňákovou se v herečce ozvala ženská intuice.

„Před čtyřmi lety na podzim jsem si při prvním setkání s dotyčnou říkala: ‚Aha, tak to je jeho typ.‘ Za měsíc jsem dostala první anonymní zprávu. Tři a půl roku jsem se tím nějak trápila a věděla, že manžel o náš návrat do Izraele nestojí,“ pokračovala. Jak na ni žena působila, však nechtěla komentovat.

„Slíbila jsem to manželovi. Tento poměr mi nestojí za jakoukoliv větu, já ho prostě ignoruji,“ dodala. A proč si Stropnický milenku našel? „Zvedl, že by si rád na důchod ještě něco užil. Upřímně? Já jsem se začala smát a ulevilo se mi,“ uzavřela.

Tagy: