Hanychová s manželem v ráji na Bali. S fanoušky sdíleli fotky z exotické dovolené

Modelka Agáta Hanychová si s manželem Miroslavem Dopitou vyrazila odpočinout na exotické Bali. Na sociálních sítích své sledující každý den zásobuje řadou fotografií a videí, na nichž přibližuje, jak vypadá jejich dovolená bez dětí. Jeden snímek vyvolal obzvláštní rozruch. Hanychová ho přiložila jako náhledový obrázek k videu ze „čtvrtého dne v ráji“, kdy sedí nahá ve sprše.

Hanychová si pobyt na Bali užívá plnými doušky. O své zážitky se pravidelně dělí se svými sledujícími. Již od prvních momentů na letišti v Praze sdílí fotografie a videa z cest.

ČTĚTE TAKÉ: Helena Vondráčková řeší nepříjemný problém s hady. Jsem v šoku, zasahovali i hasiči, říká

Nechybí záběry ze surfování, jízdy na skútru s manželem, ochutnávky nejrůznějších delikates, výletů do exotické přírody ani snímky v plavkách v bazénu či moři. Jedna fotografie přitáhla větší pozornost než ostatní.

U sestříhaného videa, které dokumentuje jejich čtvrtý den na Bali, Hanychová zvolila velmi provokativní náhledový snímek. Je zachycena, jak sedí nahá v kamenné sprše, přičemž si intimní partie zakrývá rukou a zčásti je halí stín.

Ačkoliv se pod příspěvky občas objeví negativní komentář, vlna těch pozitivních převládá. Sledující Hanychové vzkazují, že září štěstím a spokojeností. Zdůrazňují, že si odpočinek na Bali zaslouží a ať si tento čas s manželem náležitě užije.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Sport je otázkou srdce, politika názoru, říká rapper Rohony. Nechci s ní být spojován

Tagy: