Princezna Kate dorazila na Wimbledon. Okouzlila v úchvatných fialových šatech

Princezna Kate Middletonová dorazila na Wimbledon na finále mužské dvouhry. Jedná se o její druhé veřejné vystoupení od chvíle, kdy oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina. Informaci přinesly zahraniční servery.

Fanoušci královské rodiny byli nadšení, když Kensingtonský palác v sobotu oznámil, že princezna z Walesu bude v neděli součástí Wimbledonu.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela Shannen Dohertyová. Hvězda Beverly Hills 90210 prohrála boj s rakovinou

Manželka prince Williama, která podstupuje preventivní chemoterapii, dorazila na Wimbledon v neděli odpoledne, napsal server Sky News. Na sobě měla úchvatné fialové šaty, ve kterých úplně zářila.

Princezna Kate dorazila, aby mohla sledovat finále mužské dvouhry mezi Carlosem Alcarazem a Novakem Djokovičem. Middletonovou doprovodila na Wimbledon v doprovodu své dcery princezny Charlotte.

Od chvíle, kdy princezna světu oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina, se objevila na veřejnosti podruhé. Minulý měsíc se účastnila oficiální oslavy narozenin britského monarchy. Na balkóně Buckinghamského paláce během slavnosti Trooping the Colour stála vedle krále Karla III.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zraněná princezna Anna do Skotska nejela. Karel III. asi rozšíří počet pracujících členů rodiny

Tagy:
rakovina Wimbledon Princezna Charlotte královská rodina Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Charlotte, princezna z Cambridge Kate Middleton