Děti Pitta a Jolieové se distancují od slavného otce: Dcera Vivienne se zbavila jeho příjmení

Dcera herců Angeliny Jolieové a Brada Pitta se pravděpodobně vzdala svého příjmení po otci. Patnáctiletá dcera slavných hollywoodských hvězd je na plakátě k novému muzikálu uvedená pouze jako Vivienne Jolie namísto Jolie-Pitt. Upozornil na to magazín People s tím, že není potvrzené, zda si dívka nechala příjmení otce smazat úředně.

Plakát k novému broadwayskému muzikálu The Outsiders, který Vivienne pomáhala produkovat své osmačtyřicetileté matce Angelině Jolieové, vyvolal otazníky. A to kvůli tomu, že dcera slavných rodičů, kteří si prošli bouřlivým rozchodem, vynechala v divadelním programu příjmení otce, potvrdil magazín People. Je v něm zapsaná pouze jako asistentka producenta Vivienne Jolie.

ČTĚTE TAKÉ: S princeznou Kate to nevypadá dobře. Fanoušci ji na veřejnosti ještě hodně dlouho neuvidí

Web upozornil, že není jasné, zda si dívka upravila jméno pouze sama, nebo si ho nechala změnila úředně. Magazín People se pokusil kontaktovat zástupce obou hollywoodských ikon, avšak zatím bez odezvy.

Podle deníku Mirror může tato skutečnost naznačovat, že potomci Jolieové a Pitta jsou se svým otcem rozhádaní a panuje mezi nimi napjatá atmosféra.

Vivienne Jolieová je jednou ze šesti potomků bývalých manželů, avšak ne jedinou, která se distancovala od příjmení Pitt. Když se loni v listopadu nejstarší dcera bývalého páru Zahara přihlásila do sesterstva Mu Pi spolku Alpha Kappa Alpha na univerzitě Spelman College, představila se jako „Zahara Marley Jolie“. Příjmení otce zcela vynechala, ukázalo video sdílené na sociální platformě Instagram časopisem Essence.

Pitt věří, že se vztah s dětmi zlepší

Po podání žádosti o rozvod v roce 2016 se mezi Bradem Pittem a Angelinou Jolieovou strhla dramatická bitva o opatrovnictví, přičemž Jolieová požadovala výhradní fyzickou péči o jejich společné potomky – Vivienne, Zaharu, Knoxe, Maddoxe, Paxe a Shiloh.

Šedesátiletý herec však podle zdroje z jeho blízkého okolí nepřestává věřit a doufat, že se mu podaří urovnat napjatou atmosféru. Situace se táhne už několik let. „Od té doby, co Angelina podala žádost o rozvod, se Brad soustředí na to, aby měl se svými dětmi co nejlepší vztah,“ prozradil zasvěcenec pro magazín People v srpnu 2022. „Bylo to pro něj velmi těžké. Mnohokrát děti hrozně dlouho vůbec neviděl,“ doplnil zdroj.

Bouřlivá bitva o opatrovnictví vynesla na povrch řadu nepříjemných obvinění. Například nedávno ochranka, která pracovala pro bývalé partnery a stále pracuje pro Pitta, tvrdila, že herečka měla povzbuzovat své potomky, aby se vyhýbali otci.

Hvězda filmu Lara Croft – Tomb Raider poprvé oznámila, že se ujala produkce broadwayské adaptace románu spisovatelky S. E. Hintonové a filmu scénáristy Francise Forda Coppoly minulý rok v srpnu. Po premiéře muzikálu The Outsiders, která se uskutečnila letos v dubnu, Jolieová pronesla, že ji inspirovala právě dcera Vivienne, aby se projektu ujala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Spor Hanychové a Soukupa o dceru skončil. O den dříve padl verdikt i v procesu s Prachařem

Tagy:
Brad Pitt dítě rodina dcera Hollywood jméno herec děti příjmení Angelina Jolie Broadway Angelina Jolieová Zahara Jolie-Pitt Vivienne Jolie-Pitt