Gottová o vztahu Karla se Zagorovou: Měl Hanku moc rád. Mají si tam nahoře o čem povídat

Hana Zagorová si samozřejmě zazpívala i s Karlem Gottem

Zemřela Hana Zagorová

Pro zesnulou Hanu Zagorovou truchlí nejen celé Česko. Svou osobní vzpomínku zaslala přímo z finských Helsinek také nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta, Dominika. Podle ní měl její otec Zagorovou velmi rád a také věří, že se tyto dvě osobnosti už setkaly v hudebním nebi. Svou rodinu pak osočila z toho, že „není schopna adekvátně vzpomínat na zesnulé kolegy jejího otce“.

„Ve Finsku jsem si přečetla zprávu o smrti Hanky Zagorové. Je to pro českou hudební scénu obrovská ztráta. Tatínek měl paní Hanu moc rád a myslím, že už si teď mají o čem tam nahoře povídat,“ napsala Gottová ve zprávě, kterou zaslala redakci CNN Prima NEWS.

„Moc mě mrzí, že moje rodina není schopná adekvátně na kolegy mého tatínka vzpomínat, protože by si to zasloužili. Odpočívejte v pokoji, paní Zagorová,“ dodala a zřejmě narážela na fakt, že se manželka zesnulého hudebníka Ivana Gottová zatím k smrti Zagorové nevyjádřila.

Že se měl Gott se Zagorovou skutečně rád, dokazují i dřívější slova již zesnulé zpěvačky. Se slavným hudebníkem se poznala v roce 1968 na předávání cen hudební ankety Zlatý slavík a už tehdy si padli do noty.

„To byl můj první Slavík coby Objev roku. Poté byl večírek v restauraci, kde jsem s Karlem mluvila a on se mě zeptal, jestli už jsem se se všemi seznámila. A že to udělá. Táhl mě za ruku, držel mě, mladou holku, a každému mě představil. To pro mě byl nezapomenutelný zážitek. Od té doby jsem Karlova fanynka. Musím říct, že to s ženami opravdu umí,“ vzpomínala v roce 2019 v rozhovoru pro deník Blesk Zagorová. Umělci pak společně nazpívali i několik písní.

Zagorová se svým manželem Štefanem Margitou, Gottem i jeho manželkou pak společně trávila i dovolenou. „Jednou jsme si se Štefanem s Karlem a Ivankou telefonovali, ptali se nás, kde jsme, a my že na Maltě a je krásně. Další den nám už volali, že jsou na Maltě na letišti. Bylo to opravdu fajn,“ uvedla před časem Zagorová s tím, že byla moc ráda, že mohla konečně Ivanu poznat.

Tagy: