Karlovy poslední Velikonoce. Gottová dojala fanoušky fotkou, Mistr na ní učí vnuky tradicím

Vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi Ivana sdílela na Facebooku velikonoční přání jeho fanouškům. Dojemnou fotografií z Velikonoc 2019 na ně apelovala, aby si vážili každého dne, který mohou se svými milovanými strávit. Na snímku plete Zlatý slavík se svými vnuky pomlázku.

Ivana Gottová se po delší odmlce na sociálních sítích rozhodla napsat příznivcům svého zesnulého manžela. Fanouškům chtěla popřát krásné a požehnané velikonoční svátky.

„Hledala jsem nějakou tématickou fotografii Karla, a přišlo mi, že tato z posledních Velikonoc 2019 by vás mohla potěšit. Karel se svými vnuky Vojtou a Honzou. Učil je tehdy plést pomlázku a docela se jim povedla,“ napsala Gottová.

Milí Karlovi příznivci, ráda bych vás po delší době pozdravila a popřála vám krásné a požehnané velikonoční svátky....

Posted by Karel Gott on Sunday, April 17, 2022

„Přeji vám všem, abyste mohli trávit velikonoční svátky se svými milovanými a radovali se spolu s nimi z každého dne. Opatrujte se,“ dodala Gottová.

V listopadu 2015 lékaři Gottovi diagnostikovali nádorové onemocnění mízních uzlin. Zlatý slavík se podrobil léčbě a v březnu 2016 oznámil, že onemocnění vymizelo. Po dalších komplikacích započal s postupným návratem na pódia. Necelý měsíc před smrtí Gott oznámil, že trpí akutní leukémií. Zemřel 1. října 2019.

Tagy: