Gottová se opět chystá do Prahy. Kromě práce ji čeká i důležitá návštěva

Dcera Karla Gotta Dominika jako blondýna

Dominika Gottová hostem Nového dne

Dominika Gottová už za pár týdnů opět navštíví rodnou zemi. Do Prahy ji prý tentokrát povolávají pracovní povinnosti, které jsou spojeny s jejím otcem, zesnulým hudebníkem Karlem Gottem. V plánu má také důležitou návštěvu.

Podle informací webu Sedmička dostala Gottová pracovní nabídku související s jejím slavným otcem. Kromě pracovních záležitostí by během svého pobytu v Česku ráda navštívila také matku Antonii Zacpalovou, která dlouhodobě žije v domově důchodců v pražských Vysočanech.

„Těším se moc,“ přiznala Gottová. Tentokrát by se prý ráda vyvarovala velké mediální pozornosti, které se jí dostalo při lednové návštěvě Prahy.

Zájem novinářů naposledy přivolalo hlavně její představení nové písně Pro tebe. V songu se vyznává z citů k zesnulému otci, v jeho stopách se však nevydala. Ve videoklipu pouze recituje. Že talent po svém otci nepodědila, přiznává i sama Dominika. „V hloubi duše jsem si vždycky přála být na pódiu. Pěvecký talent ale nemám. Toto byla příležitost se v rámci možností umělecky vyjádřit,“ přiznala Gottová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Píseň bude i v němčině

„V písni to bylo takové bolestné vyprávění, protože je to i o tom, jak mi chybí, jak jsem byla v Čechách nešťastná a co by mi na to tatínek řekl. Vyventilovala jsem stesk a postěžování si, což ale v současné době není aktuální, protože momentálně jsem velmi šťastná a se svým životem spokojená,“ prozradila Gottová.

Podle informací deníku Expres by její přílet mohl souviset právě s tímto songem, který by v Praze měla opět prezentovat, tentokrát ale možná už v němčině. „Píseň bude přezpívaná v němčině,“ prozradil deníku dobře informovaný zdroj.

Tagy: