Paris Hiltonová se ve 41 letech dočkala vytouženého miminka. Zveřejnila dojemnou fotku

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová ve středu překvapila své fanoušky, když na svém instagramovém profilu oznámila, že se stala maminkou. Společně s manželem Carterem Reumem tajně přivítala na svět zdravého chlapečka. Dítě jim odnosila náhradní matka.

„Už teď tě milujeme víc, než se dá slovy vyjádřit,“ napsala Hiltonová k fotografii, na které drží svého syna za ručičku. Jméno novorozeného chlapečka si zatím manželé nechávají pro sebe.

„Vždycky bylo mým snem být matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme nadšení, že spolu zakládáme rodinu a naše srdce jsou zaplněná láskou k našemu chlapečkovi,“ svěřila se slavná dědička hotelového impéria časopisu People.

Pod jejím příspěvkem na Instagramu se ihned začaly sypat gratulace. Novopečené mamince pogratulovaly známá modelka a podnikatelka Kim Kardashianová, zpěvačka Demi Lovatová, topmodelka Heidi Klumová nebo herečka Lindsay Lohanová. „Mám z vás takovou radost,“ napsala Kardashianová.

Hiltonová se za amerického podnikatele provdala v roce 2021. Honosná veselka se odehrávala v Beverly Hills. Oslavy trvaly nejméně tři dny, nevěsta vystřídala několikery šaty, pohoštěno bylo kolem 250 hostů a výzdoba se skládala z 80 tisíc růží.

Jak uvedla její maminka, Paris je v manželství s Reumem skutečně šťastná. Jediné, co jim v životě chybělo, bylo miminko. Podle zahraničních médií se Hiltonová pokoušela otěhotnět delší dobu prostřednictvím umělého oplodnění a prý si přála dvojčata, píše deník Daily Mail. „Láme mi to srdce, protože vím, že se snaží a snaží a já vždycky říkám: ‚Klid. Tolik lidí bojuje a nestává se to jen tak,‘“ řekla Kathy Hiltonová v rozhovoru pro E! News.

Ačkoliv to manželům tímto způsobem nevyšlo, našli ze situace jiné východisko. Novorozeného chlapečka jim odnosila náhradní matka.

Tagy:
dítě Instagram manželství umělé oplodnění manželé Demi Lovato chlapeček People oděv Kim Kardashianová náhradní mateřství Heidi Klumová Paris Hiltonová Lindsay Lohanová dědička Carter Reum Kathy Hilton