Hanychová obvinila Soukupa ze lží a vychválila svého expartnera Prachaře. Čím ji potěšil?

Agáta Hanychová se na sociální síti vyjádřila k tomu, že bývalý partner Jaromír Soukup poslal do jejího domu policii, aby zjistila, kdo se stará o jejich společnou dceru Rozárku. Známého podnikatele obvinila ze lží a osočila ho, že ubližuje její rodině. Naopak vychválila bývalého Jakuba Prachaře, který je podle ní fungujícím otcem jejich dcery Mii.

„Ráda bych uvedla na pravou míru lhaní Jaromíra Soukupa. Místo volání mně nebo SMS volal rovnou policii. Mě napsal poslední SMS ve čtvrtek a pak jsem mu já sama psala v sobotu,“ napsala v instagramovém příběhu Hanychová.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Její příspěvek se týkal víkendové situace, kdy do jejího domu přišla policie, zatímco byla s manželem Miroslavem Dopitou, dcerou Miou a synem Kryšpínem na rodinné dovolené v Paříži. Policisté prověřovali Soukupovo tvrzení, že netuší, co se děje s jeho dcerou a kdo ji hlídá. Než jim zavolal, snažil se prý Hanychovou kontaktovat. To se ovšem nyní dcera Veroniky Žilkové snaží vyvrátit. Sdílela  proto screenshot konverzace se Soukupem ve svém příběhu na Instagramu. „Ani jednou nezavolal. Čekám na poslání výpisu hovorů. Ubližuje Rozárce a všem,“ doplnila Hanychová.

Se Soukupem řeší Hanychová podle svých slov problémy spojené s výchovou jejich dcery Rozárky neustále. Oproti tomu s Jakubem Prachařem, s nímž má dceru Miu, se prý dokážou na všem dohodnout. „Třeba Mia je unavená, tak ji její otec nechal doma u mě, ač měla být u něho. Tak se mají totiž rodiče chovat,“ pochválila jeho přístup.

V úterý si Soukup vyzvedával u Hanychové dceru, čímž ji opět rozzlobil. Při předávání Rozárky totiž byli na ulici novináři, které podle jejích slov pravděpodobně zavolal. „Když jsem šla ráno s Rózou na procházku, vůbec nikdo tady nebyl. Když si ji v 10 hodin vyzvedával Jaromír, byla plná ulice novinářů. Nevím, kdo si je zavolal, nejspíš...“ uvedla v instagramovém příběhu.

Influencerka na sociální síti pronesla, že Rozárka k otci ani sama nechce. „Doufám, že novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce. Takže tak. Já už končím s touto osobou, naprosto,“ zdůraznila s tím, že se jedná o poslední vyjádření k bývalému partnerovi. „Tohle je poslední video, které točím k panu Soukupovi,“ dodala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kordula Stropnická oslavila plnoletost. Pořád jsem dítě, jen s proseccem v ruce, řekla

Tagy: