Hanychová po svatbě promluvila o dalším dítěti. Dopita by byl rád, kdyby se rodina rozrostla

Svým fanouškům na Instagramu Agáta Hanychová ještě nedávno tvrdila, že u ní svatba rozhodně nehrozí. Nakonec se ale 29. prosince provdala za Miroslava Dopitu, otce jejího prvorozeného dítěte Kryšpína. Nyní se zařekla, že čtvrtého potomka už neplánuje. Jak sama ovšem přiznala na sociálních sítích, člověk si u ní nikdy nemůže být ničím jistý. Její manžel by prý navíc ocenil, kdyby se jejich rodina rozrostla.

Proč tajila svou svatbu s Dopitou, fanouškům Hanychová vysvětlila v živém vysílání na Instagramu. „Říkala jsem na Instagramu, že nebudu mít svatbu, protože jsem ji chtěla mít v klidu, hezkou a pro sebe. Takže jsem vám lhala, ale nebylo to nic osobního,“ uvedla s tím, že obřadu se účastnila pouze rodina. Nepozvala mimo jiné ani svou blízkou kamarádku Ornellu Koktovou.

ČTĚTE TAKÉ: Rozchod a stěhování ze zámku. Vztah Matěje Stropnického s Krejčíkem měla ukončit nevěra

Proto se začalo mnoho lidí ptát, zda náhodou není také těhotná. To však známá česká influencerka popírá. „Nikdy, ale znáte mě,“ reagovala s úsměvem na otázky týkající se dalšího potomka. Že by měla čtvrté dítě, prý zatím nepřipadá v úvahu. „Další miminko ani náhodou, jste se zbláznili. Já bych se taky chtěla někdy v životě vyspat,“ zdůraznila v živém vysílání na Instagramu.

Možnost, že by měli s Dopitou další dítě, však zcela nevyvrátila. Jednou z výhod rozšíření rodiny vidí například v rodičovském příspěvku. Ten se pro děti narozené od ledna 2024 zvedl o 50 tisíc korun, což je podle Hanychové „k zamyšlení“.

O možnosti dalšího potomka ostatně hovořila hned po svatbě v rozhovoru pro web eXtra.cz. „Snad nejsem těhotná. Nevíme o tom. Stoprocentně nebudeme mít čtvrté dítě dneska,“ reagovali na dotazy o miminku novomanželé. Miroslav Dopita navíc zmínil, že by se rozrůstání rodiny nebránil, děti má totiž podle svých slov rád.

Svatba se konala v pátek 29. prosince na zámku v Roztokách, o šest dní později, než bylo původně v plánu. Dopita s Hanychovou se chtěli vzít už 23. prosince, to byl ale v Česku vládou vyhlášen státní smutek za oběti střelby na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojetí a slzy na krajíčku. Eva Perkausová se rozloučila s diváky, čekají ji přípravy na porod

Tagy: