Hanychová se Soukupem konečně ukázali foto své dcerky. Celý tatínek, shodují se fanoušci

Novopečená maminka Agáta Hanychová zahltila sociální sítě fotografiemi své dcery Rozárky. Tu má společně se šéfem televize Barrandov Jaromírem Soukupem a fanoušci se shodují, že je celá po tatínkovi. Tvář potomka pár ukázal měsíc od porodu.

„Naše,“ napsala k fotografii měsíční Rozárky Hanychová a u snímku označila svého partnera Soukupa. Jejich dcerku obdivovala řada uživatelů včetně známých osobností. „Krásná,“ komentovala například modelka Dominika Myslivcová.

ČTĚTE TAKÉ: Pagáčová otevřeně o kojení: Vlasy jsem musela ostříhat, prsa mi teď v seriálu vycpávají

Srdíčko novorozenci zaslaly i modelka Aneta Vignerová, která se nedávno vdala za svého partnera Petra Kolečka, nebo moderátorka Tereza Pergnerová. „Bože, dokonalost,“ nešetřila chválou ani modelka Dominika Mesarošová.

„Pusa po mamince, jinak celý tatínek… Krásná,“ napsala k fotografii další uživatelka. „Krásné miminko, ale celý taťka. Aguš, po tobě fakt jen zatím ta pusa,“ souhlasila další fanynka známé influcencerky.

Hanychová se nedávno také fanouškům svěřila, že během těhotenství přibrala 17 kilogramů. „Jen pro silné povahy. Přibrala jsem z 60 kilogramů na 77... Krása. A vím, že mě máte rádi, protože ukazuju realitu. Takže s kůží na trh. Jdeme pomalu na to. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat pod vedením Věry Cechlové,“ napsala Hanychová k fotografii na svém Instagramu

Tagy: