Slova o tajné svatbě i dalším miminku. Vignerová a Kolečko prozradili plány do budoucna

Delší dobu se spekuluje o tom, že březnová tajná svatba modelky Anety Vignerové se scenáristou Petrem Kolečkem proběhla kvůli jejímu těhotenství. Vignerová však podobná tvrzení vyvrací. Kolečko se naopak pochlubil dalšími detaily o jejich svatbě. Nechal se slyšet, že byla o hodně lepší než jeho první veselka.

„Moc se těším na porod, rodit budeme do vany. Akorát to zkusíme s vypuštěnou vodou, tak snad se nám podaří sehnat nějakou ergonomickou vanu,“ přiživil podle Blesku dříve Kolečko teorie o těhotenství své ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Nesvačilová prolomila mlčení ke Kolečkovi: Zrušil náš výlet do Athén, den nato se oženil

Ta však nyní vše uvedla na pravou míru. „Miminko nečekáme, do budoucna to ale nevylučujeme. To by nebyl Petr, aby si z toho neudělal legraci,“ doplnila spokojená modelka, která na svém manželovi miluje právě jeho zajímavý smysl pro humor.

Petr Kolečko mezitím uvedl, že si svoji druhou svatbu velmi užil. „Na té první bylo strašně moc lidí a chaos. Tady jsme byli jen ve čtyřech,“ popsal pro deník Blesk. Z prvního manželství má scenárista dva syny, třetího syna pak má se současnou manželkou Anetou Vignerovou.

Tajný sňatek

Kolečko sdělil také, kdo jim manželský slib odsvědčil. „Měl mi jít Kuba Prachař, ale v ten den musel pracovně odjet. Nakonec mi šel za svědka kamarád Prokop a Anetě kamarádka Tereza,“ doplnil s tím, že za svědka šel zrovna ten, kdo měl platnou občanku. Své „ano“ si řekli 14. března na Staroměstské radnici a vše bylo plánované dlouho dopředu. Novomanželé dokonce dodrželi i řadu tradic – například společné krmení knedlíčkovou polévkou.

Jejich sňatek byl pro mnohé překvapením, a to zejména pro herečku Denisu Nesvačilovou. Ta totiž byla s Kolečkem spojována ještě pár měsíců před svatbou. Se scenáristou pak 4. března dorazila i na slavnostní předávání Českých lvů. Pouhých deset dní poté se Kolečko oženil s někým jiným.

Tagy: