Hanychová jen pár dní po porodu: Otoky a injekce do břicha. Ukázala se ve spodním prádle

Necelý týden po porodu se známá influencerka Agáta Hanychová na sociálních sítích pochlubila fotkou ve spodním prádle. Fanouškům se také svěřila, že během těhotenství přibrala 17 kilogramů a že se nyní pokusí bez diet nabraná kila shodit. Spěchat na to prý ale rozhodně nebude.

„Jen pro silné povahy. Přibrala jsem z 60 kilogramů na 77... Krása. A vím, že mě máte rádi, protože ukazuju realitu. Takže s kůží na trh. Jdeme pomalu na to. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat pod vedením Věry Cechlové,“ napsala Hanychová k fotografii na svém Instagramu.

„Budeme přidávat i cviky a ukážu vám snad časem fotku, kde vypadám líp. Ale ať máme hlavně mléko. Vše v klidu. Šest dní po porodu,“ dodala bývalá modelka, která se 11. dubna stala trojnásobnou maminkou. Nejmladší dceru Rozárku přivedla na svět s podnikatelem Jaromírem Soukupem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Intimnosti Kolečka a Vignerové. Novomanželé poprvé od svatby vyrazili do společnosti

Na sociálních sítích se téhož dne prostřednictvím živého vysílání spojila se svými fanoušky, aby jim vylíčila, jak se cítí. Přitom prozradila i několik komplikací, se kterými se v poslední době potýkala. Například, že ji po porodu trápily nepříjemné otoky. Nyní už je jí ale zřejmě lépe. „Maso na otoky pomohlo. Pan doktor mi ještě poradil koupit si jogurty s proteinem,“ řekla svým sledujícím.

Nechtěně také prozradila, že si musí píchat injekce do břicha, protože na jednu z nich zapomněla. Využila tak velkého zájmu o své živé vysílání a zeptala se jedné ze zdravotních sester, která ji sledovala, jak situaci řešit.

Krátce také popsala, jak se daří i její dceři Rozárce. „Žloutenka dobrý. Dnes přijde na kontrolu paní doktorka a udělá jí i test z patičky,“ uvedla.

Prozradila i detaily porodu

Před pár dny prozradila Hanychová detaily porodu a vysvětlila, proč byl její partner Jaromír Soukup ve videu pořízeném jen krátce po porodu znavenější než samotná maminka. „Jaromír byl skvělý a psala jsem mu, že vypadal hůř než já, když jsem rodila. Chlapa, když vydrží u porodu, je třeba obdivovat, protože vidí milovanou osobu, jak trpí, a nemůže jí pomoct. Má strach o vás i miminko, takže buďme vděčné za muže, kteří jsou s námi u porodu,“ popsala 37letá influencerka.

Bývalá modelka má každé ze tří dětí s jiným tatínkem. Otcem prvorozeného syna Kryšpína je bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita, dceru Miu přivedla na svět herci Jakubu Prachařovi. Otcem její nejmladší dcery Rozárky je podnikatel Jaromír Soukup, který má z bývalého manželství syna Lukáše a dceru Natálii.

Výchova dětí nikdy nebyla snadná záležitost. A abyste věděly, že se v tom vezeme všechny stejně, je tu pořad Mámy sobě:

Tagy: