Herec Dvořák má novou přítelkyni. Po Karlových Varech se procházel s mladou kolegyní

Minulý rok v prosinci herec Jiří Dvořák, známý například z pohádek Anděl Páně, potvrdil rozchod s dlouholetou přítelkyní. Nyní se na filmovém festivalu v Karlových Varech objevil ve společnosti téměř o polovinu mladší ženy. Novou láskou je slovenská herečka Martina Zábranská. Společně se objevili už i před kamerou.

Na festivalu v Karlových Varech se oblíbený 55letý herec minulý rok objevil ve společnosti své dcery Anny, kterou má s herečkou Bárou Munzarovou. Letos mu však doprovod dělá nová známost, 28letá slovenská herečka a moderátorka. Na pár upozornil web Super.

Dvořák se ve společnosti Zábranské procházel centrem lázeňského města. Jak se dvojice seznámila či jak dlouho se schází, není jasné, je však pravděpodobné, že se herecké duo poprvé setkalo právě před kamerou.

Diváci si jich mohli všimnout v pohádce Šťastný smolař, v níž se Dvořák objevil coby záporná postava. Naopak mladá slovenská herečka hrála dívku v nesnázích. Herectví se Zábranská věnuje již od dětství a na kontě má již řadu filmů. Coby moderátorku ji mohou diváci znát z taneční show Let's Dance.

Tagy: