Bouřlivé časy plné alkoholu i sexu. Jackuliak promluvil o náhlé slávě i psychických problémech

Ján Jackuliak patří mezi uznávané slovenské herce. Zprvu to přitom vypadalo, že se spíš vydá na dráhu hudebníka. V roce 2008 se totiž společně s kamarády z divadla přihlásil do televizní soutěže, která mu změnila život. Ze dne na den se z nich staly celebrity. Jackuliak nyní v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS přiznal, že tehdy prožívali bouřlivé období, které trvalo dva roky. Poté se rozhodl uskupení opustit.

Sláva přišla do hercova života jako blesk z čistého nebe. S kamarády z divadla založili kapelu All X, s níž se přihlásili do televizní soutěže. Večer vystoupili v show a ráno už z nich byly hvězdy. „Chlapci z Brna jedno ráno otevřeli oči a před hotelem měli 200 fanynek. Pak se to nabalovalo a nabalovalo a takhle to šlo dva roky,“ popsal 44letý herec s tím, že to bylo bouřlivé období plné alkoholu či sexu. „Ještě bych přidal tři slova, ale ta nemůžu vyslovit. To byste museli vystřihnout,“ vtipkoval. „Byli jsme dva roky na výsluní,“ doplnil.

„Účinkovali jsme v soutěži, do toho hráli v divadle a popíjeli rum. Když soutěž skončila, tak jsme si vyložili celý dům prázdnými láhvemi. Pokryli jsme jimi dvě podlaží,“ popsal. Po dvou letech se však rozhodl kapelu opustit. „Odešel jsem jako první, už toho bylo hodně a změnily se i vztahy. Bylo mezi námi velké napětí a já už si začínal říkat, že to nedopadne dobře a spadneme na hubu,“ pokračoval umělec. Měsíc po jeho odchodu se skupina rozpadla. Jackuliak se poté vrátil k divadlu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Meky navždy. Žbirkův syn natočil videoklip k písni svého otce, vznikl na symbolickém místě

Ján Jackuliak se narodil ve slovenském Lučenci a ve svých čtrnácti letech odjel studovat konzervatoř do Košic. Posléze přesídlil do Brna, kde vystudoval JAMU. Nyní patří mezi uznávané divadelní i filmové herce. Diváci si ho mohou pamatovat z filmů Kandidát či Amnestie.

V pořadu Povídej Jackuliak promluvil také o psychických problémech, se kterými se potýkal. „Stalo se mi to asi před 15 lety. Nebyl jsem na tom dobře s hlavou. Byl jsem přepracovaný, měl jsem velmi těžké životní období, které skončilo výbuchem sopky,“ uvedl s tím, že teď „už je vše na pravém místě“. Co přesně se stalo, ale konkretizovat nechtěl. „Měl jsem zkrat. Nechci ale zacházet do detailů, je to věc, která se stala dávno v minulosti,“ doplnil.

Pomohla manželka i terapie

Pomohla mu prý terapie, víra a také manželka Barbora, se kterou se v té době teprve seznámil. „Potkal jsem úžasnou osobu, která mě podržela tak silně, že jí to nikdy nezapomenu,“ doplnil Jackuliak.

S moderátorkou Radkou Červinkovou pohovořil mimo jiné i o svém synovi Teovi či zesnulé sestře Janě, která odešla před pěti lety. Celý rozhovor si můžete pustit ve videu výše.

Tagy: