Herec Zima o videu s nevěrou: Lidé volali a utěšovali mě, nesměl jsem nikomu nic říct

herec Karel Zima

Herec Karel Zima prožívá krásné období

Herec Karel Zima prožívá krásné, stále zamilované období, v létě se dokonce oženil. Pro redakci pořadu Showtime na CNN Prima NEWS se ale rozpovídal i o nevěře, ke které mělo dojít krátce před svatbou. Fanoušky a rodinu pořádně zaskočil, nakonec se ale ukázalo, že nešlo o ženu, ale o auto.

Nový byt, nová žena, šestiměsíční pejsek jménem Růžena, budování zahrady a práce. Neobyčejně obyčejné radosti, které teď hřejí herce Karla Zimu. „S novou sezónou se rozjíždějí nová představení a natáčení. Doufám, že už to nebude tak brutální, jako když jsem byl sám. Navíc když jste dva, tak chcete být spolu,“ líčil Zima, který se s manželkou Lucií momentálně těší na svatební cestu. V říjnu mají v plánu vyrazit do Paříže.

Svatba proběhla před dvěma měsíci a byla pro ně nezapomenutelná. „Měli jsme tam takových možností, volnočasových aktivit a i jídla. Já jsem vlastně ze všeho jídla, i přesto, že jsem to platil a bylo toho strašně moc, ochutnal jenom guláš. Ale tak to prý bývá, novomanželé zažijí všechno a nic,“ sdělil herec a dodal, že by ale nic neměnil a klidně si to dal ještě jednou.

Jenže i přesto, že oplývá zamilovaností, před svatbou zveřejnil na svém Instagramu video o nevěře, které nejen jeho fanoušky, ale i rodinu pořádně znejistilo. V tu dobu totiž nikdo nevěděl, že údajná nevěra nemá nic společného s ženou, ale autem. „Volali známí, příbuzní, co se děje. Bylo chvíli před svatbou, takže z toho byli zdrcení a vyptávali se,“ vyprávěl Zima, Lidé ho prý utěšovali tím. že se to stává i v jiných rodinách a že to překonají. „Lidi psali vážně hodně věcí a já jsem nesměl nikomu nic říct,“ popsal herec.

S manželkou jim to prý ale klape. „Jsme spolu už rok a půl a od svatby dva měsíce. U nás je všechno v pořádku. Samozřejmě lidi se poznávají, lítá to nahoru a dolu, občas umíme i Itálii,“ přiznal Zima. „Potom zjistíte, že máte reagovat jinak a že žena opravdu nepotřebuje dvě hodiny, ale čtyři vteřiny na to, aby se z nádherný nálady změnila na úplně špatnou,“ sdělil Zima. Prý pak musí počkat než špatná nálada zmizí. Talíře prý ale ještě nelétaly. „Talíře ještě ne. Zrcadlo třeba, ale to spadlo samo, jen se víc bouchlo dveřmi,“ dodal s úsměvem Zima.

Tagy: