Exmanželka Elona Muska se bude zase vdávat. Talulah se zasnoubila s hvězdou Lásky nebeské

Herec Thomas Brodie-Sangster, který se proslavil díky filmu Láska nebeská, se zasnoubil. O ruku požádal modelku Talulah Rileyovou, dvojnásobnou exmanželkou Elona Muska. Nejbohatší muž světa své bývalce k zásnubám pogratuloval.

S radostnou novinkou se na sociální síti Instagram pochlubil třiatřicetiletý herec. „Jsem šťastný, že mohu oznámit, že já a Talulah jsme zasnoubení. Láska je všude kolem nás,“ napsal a odkázal na skladbu, která zazněla ve snímku Láska nebeská.

ČTĚTE TAKÉ: Nový hvězdný pár? Brady je z expřítelkyně Ronalda u vytržení, hodně si rozumějí, tvrdí zdroje

Zprávu potvrdila i modelka Talulah Rileyová. „Po dvou letech randění jsme zasnoubení,“ napsala kráska na Twitter a příspěvek doprovodila fotografií s Thomasem. Vzápětí se strhla lavina komentářů. Gratulace se dočkala také od bývalého manžela Elona Muska, který sociální síť Twitter vlastní. „Gratuluji,“ napsal Musk s emotikonem srdíčka.

Talulah byla za miliardáře a zakladatele kosmické společnosti SpaceX provdaná hned dvakrát. Poprvé do toho praštili v roce 2010, manželství jim ale nevydrželo a po dvou letech se rozvedli. Podruhé si řekli ano v roce 2013. Musk požádal o rozvod v roce 2014, poté však žádost stáhl. V roce 2016 požádala o rozvod Talulah a téhož roku byli rozvedeni, píše britský deník Daily Mail.

Zatímco Riley bude mít veselku už potřetí, pro Thomase bude první. Pár si padl do oka během natáčení seriálu Pistol o kapele Sex Pistols.

Thomas Brodie-Sangster se proslavil jako dětská hvězda v romantické komedii Láska nebeská, kde ztvárnil zamilovaného chlapce Sama. Tehdy mu bylo 13 let. Mimo jiné se objevil ve filmech, jako jsou například Kouzelná chůva Nanny McPhee nebo Labyrint.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petra Kvitová se pochlubila první svatební fotkou. V krásných bílých šatech jen září

Tagy: