Nový hvězdný pár? Brady je z expřítelkyně Ronalda u vytržení, hodně si rozumějí, tvrdí zdroje

Rodí se nový hvězdný pár. Legendární hráč amerického fotbalu Tom Brady má po rozvodu s brazilskou modelkou Gisele Bündchenovou podle zahraničních médií novou přítelkyni. Tou není nikdo jiný než ruská supermodelka Irina Shayková, někdejší dlouholetá partnerka Cristiana Ronalda. Hrdličky spolu strávily noc. A jak dokazují fotografie, chovali k sobě vzájemnou náklonnost.

„Tom je u vytržení. Hodně si rozumí. Je podle něj velmi zajímavá, podnikavá a má smysl pro humor,“ řekl zdroj z blízkého okolí Bradyho pro britský deník Daily Mail. „Není to jen úlet. Opravdu chce, aby to fungovalo. Nemá s ní žádné starosti. Vždycky říkal, že po rozvodu se zaplete už jen s někým, s kým to má budoucnost a bude ji moci představit dětem,“ dodal zasvěcenec.

ČTĚTE TAKÉ: Moderátorka Soňa Porupková se vdala. Po svatbě málem přišla o všechny finanční dary

Další zdroj portálu potvrdil, že spolu randí a skvěle se baví. „Byl to Tom, kdo pozval Irinu k sobě domů v LA. Je mezi nimi silná chemie,“ doplnil.

Dvojice si padla do oka na květnové svatbě Joea Nahmada a Madison Headrickové, která se konala na Sardinii. Od té doby jsou v kontaktu a snaží se zjistit, kam až to povede.

Že si jsou blízcí, potvrzují snímky uveřejněné magazínem Page Six. Podle webu bývalý hráč NFL vyzvedl modelku během pátku v hotelu a následně si to namířili rovnou k němu. Sídlo vítěze sedmi Super Bowlů opustili až následující den. Na fotografiích je také zachyceno, jak se na sebe ve vozidle neustále usmívají a v jednu chvíli Tom sedmatřicetiletou krásku něžně pohladil po tváři. V sobotu odpoledne ji odvezl zpět do hotelu a poté se vrátil domů.

Tom Brady v říjnu minulého roku po třinácti letech oficiálně ukončil manželství rozvodem s brazilskou supermodelkou Gisele Bündchenovou. Exmanželé spolu mají dceru Vivian a syna Benjamina. Z předešlého vztahu má pětačtyřicetiletá hvězda amerického fotbalu ještě Jacka. Jak uvedl portál TMZ, Gisele z rozkvétajícího vztahu bývalého manžela není vůbec nadšená.

Ruská modelka Irina Shayková v minulosti randila několik let se slavným fotbalistou Cristianem Ronaldem. Po rozchodu s ním to dala do kupy s hercem Bradleym Cooperem. Se superstar filmu Zrodila se hvězda tvořila Irina pár čtyři roky, napsal magazín People. Společně přivedli na svět dceru, kterou pojmenovali Lea De Seine.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tenistka Petra Kvitová se vdala. Vzala si svého trenéra

Tagy: